Umulig kjærlighet og drage-oppfølger

PSYCHOBITCH: Psychobitch handler om umulig kjærlighet og det å tørre å være den man er. Ikke så greit å være i Generasjon Prestasjon heller.

PSYCHOBITCH: Psychobitch handler om umulig kjærlighet og det å tørre å være den man er. Ikke så greit å være i Generasjon Prestasjon heller.

Artikkelen er over 1 år gammel

Dragetreneren 3 og norske Psychobitch, årets første norske film på kino, har premiere på Rjukan kino fredag. Hollywood-animasjonen How To Train Your Dragon er en av de største animasjonssukessene. Lørdag blir det også ny sjanse med Aquaman.

DEL

PREMIERENE PÅ RJUKAN KINOÅrets norske filmvår er mye magrere enn vi er vant til, men har større høydepunkter, sies det. Den første av seks norske er klar på kino allerde til helga. Psychobitch er en film om umulig kjærlighet og det å tørre å være den man er. Frida har nærmest valgt rollen som klassens outsider, og er totalt annerledes de andre i klassen. Idrettsgutten Marius er irriterende perfekt og alles gullgutt. Når de to blir plassert sammen på gruppearbeid ser Marius det som nok en mulighet til å vise seg frem for de andre. Men Frida har ingen intensjoner om å få hjelp eller bli fikset av klassens perfekte gutt. Gruppearbeidet blir starten på et turbulent forhold mellom de to. Men i fighten med Frida får konsekvenser. En film om suksessjag og umulig kjærlighet i det som noen kaller "Generasjon Prestasjon".

Dragetreneren 3
Fortsettelsen på eventyret om Dragetreneren Hikken og dragen hans, Tannløs fortsetter i Dragetreneren 3, eller "How To Train Your Dragon: The Hidden World" som er den noe lengre originaltittelen, serien som har vært en enorm suksess. Hikken er blitt sjef for stammen, og har fullført drømmen sin om å lage et lite samfunn der drager og mennesker kan leve fredfullt sammen side om side. Men det er farer truer landsbyen deres, og Hikken og resten av dragetrenerne blir tvunget til å sette kursen mot et nytt hjem. Da han var liten, fortalte faren hans historier om en myteomspunnen, hemmelig verden hvor dragene bor, og nå spørs det om dette stedet faktisk eksisterer.

Aquaman
Dragetreneren 3 settes også opp som matiné på lørdag, der du også kan få sjansen til å se populære "Aquaman" med Jason Momoa i tittelrollen etterpå. Historien om Arthur Curry som er halvt menneske, og halvt havmann har vært en vannvittig suksess for DC Comics, og filmen passerer snart 1 milliard dollar i innspilte kinoinntekter siden premieren 14. desember, den siden da har den hatt førsteplass på kino i USA. Vi snakker om et actionfylt eventyr i den visuelt fantastisk undervannsverdenen, Atlantis, nede i de syv hav. Vi blir med på reisen gjennom hans liv - en spennende historie som ikke bare vil tvinge ham til å konfrontere hvem han egentlig er, men også om han er verdig tittelen han ble født til å være - nemlig en konge.Artikkeltags