Ubåt-thriller og Transformers-Bumblebee

HUNTER KILLER: Marineubåtkapteinen Joe Glass (Gerard Butler) er på leting etter en annen amerikansk ubåt i trøbbel, når han oppdager at et hemmelig kupp er underveis i Russland. Et kupp som kan true hele den etablerte verdensorden.

HUNTER KILLER: Marineubåtkapteinen Joe Glass (Gerard Butler) er på leting etter en annen amerikansk ubåt i trøbbel, når han oppdager at et hemmelig kupp er underveis i Russland. Et kupp som kan true hele den etablerte verdensorden.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Den første kinohelga i 2019 byr på noe spå sjeldent som en ubåtaction-film, i tillegg til at Bumblebee har premiere, som en prequel til Transformers-universet.

DEL

HELGAS KINOPREMIERER For barna blir det en ny mulighet til å se den norske storsatsingen Troll - Kongens hale som hadde premiere 1. juledag.
Men for mange vil det være stor spenning knyttet til en litt mer røff Transformers-film, i Bumblebee, som skal følge forhistorien til den gule Bumblebee. Handlingen utspiller seg på 80-tallet. Charlie (Hailee Steinfeld) ønsker seg en bil til attenårsdagen, og kommer over en gul VW-boble på en skraphaug i nærheten. Når hun tar den med seg hjem for å sette den i stand, oppdager hun at det skjuler seg noe helt annet bak karosseriet. Bumblebee har holdt seg i skjul fra forfølgerne sine, men nå er de på sporet av ham igjen.

Hunter Killer
Når så du sist en ubåt-film på kino? Vel endelig har du muligheten igjen! I Killer Hunter er vi dypt under Nordishavet i en amerikansk marine-ubåt, der kapteinen Joe Glass (Gerard Butler) er på leting etter en annen amerikansk ubåt i trøbbel, når han oppdager at et hemmelig kupp er underveis i Russland. Et kupp som kan true hele den etablerte verdensorden. Med sin stab og hjemland på spill, må Kaptein Glass samle en elitegruppe Navy SEALs trosse fiendtlig farvann og redde den kidnappede russiske presidenten for å avverge tredje verdenskrig. I øvrige roller finner vi Gary Oldman, Stellan Skarsgård, Linda Cardellini og Toby Stephens.

Ny Sonja-mulighet
Tirsdag blir det en kanskje siste mulighet til å se storfilmen om Sonja Henie. Omlag 40.000 har sett filmen siste uka, noe som er en skuffelse for produsentene, men filmen er absolutt et must å se. Anne Sewitsky, en av Norges fremste regissører, tar for seg en liten del av livet til den norske kunstløperen og filmstjernen Sonja. Skuespiller Ine Marie Wilmann tolker Sonja Henie i det som skal være en ærlig framstilling av Sonja Henies turbulente liv i årene hun gikk fra idrettsutøver til ambisiøs filmstjerne. I filmen følger man livet til superstjerna i Los Angeles hvor hun blir en av verdens mest populære filmstjerner, og til hun mister nesten alt.

Artikkeltags