Ungdommen hjem for en 50-lapp under Rockfestivalen

HEKTISK: En hektisk festivalsjef Gjermund Ingolfsland har ordet "Hjem for en 50-lapp" for ungdommen under 18 på på årets festival.

HEKTISK: En hektisk festivalsjef Gjermund Ingolfsland har ordet "Hjem for en 50-lapp" for ungdommen under 18 på på årets festival.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

All debatten rundt ungdom under 18 år på RjukanRock har fått festivalsjef Gjermund Ingolfsland til å fikse hjemkjøringstilbud for ungdommen - hjem for en 50-lapp.

DEL

RJUKAN ROCKFESTIVAL - Det kom opp spørsmål i går på møtet om ungdom og rus, og vi snudde oss på hælen og har fått til Hjem for en 50-lapp, sier Gjermund Ingolfsland, intenst opptatt med å få alt på plass til festivalen som åpner dørene klokka 18 nå fredag.

- Rjukan Rockfestival tilbyr alle under 18 år transport hjem for en 50 lapp. Det innebærer med taxibuss til bygdene og med drosjebil på Rjukan, klokka 24 og igjen klokka 01.30 begge dager - og da skjer det ved den spesielle ungdomsinngangen. Det er blitt til på kort tid, så jeg håper folk er flinke med å få det med seg å spre dette, sier "rocksjefen", som han liker å kalle seg.

Debatten rundt at begge festivaldager er åpen for 9. klassinger og opp til 18 år i tillegg til for alle som er over, har stilnet siste døgn, selv om mange har ment sitt på facebook.
Målet med det utvidede tilbudet for ungdommen har ikke vært for å tjene mer penger, men utelukkende vært for å lage et bedre tilbud for dem, så de slipper å snike seg på kjipe hjemmefester, og fordi dette er suksess andre steder, som på Kartfestivalen og Månefestivalen.

- Nå er dette uansett en prøveordning, men siden det har vært suksess med én dag i 8-9 år, så tror vi jo på det. Så får vi evaluere når det hele er over, sier festivalsjefen, som også har tatt opp til vurdering om neste års festival skal bytte fra pinsehelga 7.-8. juni til en annen helg.
- Det er ikke besluttet endelig, men vi skal ta det opp til vurdering. Nå er vi uansett glad for at vi har fått til hjemkjøring for ungdommen på kort varsel, sier Ingolfsland, som også er glad for engasjementet rundt festivalen.


Artikkeltags