Lissie avlyser - flyet fra USA kansellert

LISSIE TIL RJUKAN: Den amerikanske Norgesvennen Lissie er klar for Rjukan Rockfestival som går 8.-9. juni. Her fra Odderøya Live. Foto: Jørund Føreland Pedersen

LISSIE TIL RJUKAN: Den amerikanske Norgesvennen Lissie er klar for Rjukan Rockfestival som går 8.-9. juni. Her fra Odderøya Live. Foto: Jørund Føreland Pedersen Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Rjukan Rockfestival har fått vite at flyet LIssie skulle vært med fra den store festivalen i USA er kansellert, og Lissie må avlyse sine konserter i Norge på Rjukan Rockfestival og Øyas minifestival i Oslo.

DEL

NY UTFORDRING FOR RJUKAN ROCKFESTIVAL Det var neppe det RjukanRock trengte etter publikumssvikten igår. Nå satte man lit til at Lissie skulle ordne opp med stort publikum i dag, men hva skjer? Flyet hun skulle vært med fra USA er kansellert, og Lissie kommer ikke tidsnok til Norge.
Konserten er avlyst.
Hun har nettopp spilt til stor suksess på Bonnaroo Music & Arts Festival i Manchester, Tennessee, som går nå fra 7.-10. juni sammen med Eminem, The Killers, Sheryl Crow og Paramore. Men nå må hun svikte Mini-Øya og RjukanRock, og beklager dette.

- De har forsøkt å få satt opp privatfly for å få det til, men det har ikke lykkes, sier festivalsjef Gjermund Ingolfsland.
- Akkurat som Mini-Øya jobber vi nå på spreng med å finne en erstatter. Det er utrolig kort varsel, men vi håper å få tak i et stort band som er på turné i Norge nå., sier Gjermund Ingolfsland.
- Vi kommer tilbake så snart vi veit mer, men vi trenger publikums overbærenhet nå, sier festivalsjefen, som håper at en god erstatter skal godtas av publikum.

Artikkeltags