Lanserer egen nettside for Rjukan Health Resort

SNAKKET SEG VARM: - Jeg innser at fristen 18. januar ble for kort, og uansett skal ikke aksjekjøp effektueres før kjøpet av eiendommen er endelig, sa sykehusinvestor Mats Jönsson (62) på sitt eget informasjonsmøte på sykehuset.

SNAKKET SEG VARM: - Jeg innser at fristen 18. januar ble for kort, og uansett skal ikke aksjekjøp effektueres før kjøpet av eiendommen er endelig, sa sykehusinvestor Mats Jönsson (62) på sitt eget informasjonsmøte på sykehuset.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Mats Jönsson lanserte nettsiden for å informere om aksjesalg i Rjukan Health Resort tirsdag kveld. - Siden kommer til å bli oppdatert fortløpende etterhevrt som noe skjer, forteller Mats Jönsson.

DEL

RJUKAN HEALTH RESORTMats Jönsson har lansert en nettside for å informere om aksjesalg i Rjukan Health Resort.

- Siden kommer til å bli oppdatert fortløpende etterhvert som noe skjer, forteller Mats Jönsson. RA Mats Jönsson har tidligere opplyst at han er i forhandlinger om å kjøpe eiendomsmassen som inneholder Rjukan sykehus fra Sykehuset Telemark Under informasjonsmøtet på Rjukan sykehus 16. januar fortalte han de fremmøtte at han snart vil ha en nettside ute på nettadreessen rjukanhealthresort.com.

Tirsdag ettermiddag var siden online. Ifølge Jönsson står eller faller ikke kjøpet på aksjesalget, men at han vi gi lokalbefolknngen muligheten til å være ambassadører for å fylle sykehusbygningene med aktivitet.

Frist 22. februar

Jönsson har som kjent lagt ut et visst antall B-aksjer i selskapet Rjukan Health Resort AS, som skal forvalte eiendommen som består av Rjukan sykehus, søsterhejmmet og legeboligen og tomte-eiendommen rundt. På det samme informasjonsmøtet ble det klart at fristen for å melde seg som interessert aksjekjøper er 22. februar, og at man kan tegne seg for aksjeposter på ned til 1.000 kroner, selv om det fortrinnsvis selges i 100 aksjer i én lott á 10.000, ifølge Jönsson som en markering av at Rjukan sykehus fyller 100 år i 2019. Derfor er det 990 poster med 100 aksjer til 10.000 kroner og 100 poster med 10 aksjer à 1.000, som trekkes ved overtegning. Jönsson sa også på møtet at ingen aksjetegning skal betales før kontrakten om kjøpet av eiendomsportefølgen Rjukan sykehus er undertegnet.

- Ta kontakt !

Nettsiden, som er på svensk, innledes med at Jønsson presentere seg selv, før han forteller om de foreløpige planene for eiendomsmassen, og der han ber om at de som har spørsmål utover det som står på nettsiden tar kontakt.

Jönsson innleder nettsiden med:»Mitt namn är Mats Jönsson, 62 år och entreprenör.Jag har varit egen företagare sedan 10 års ålder med allt från korvförsäljning till egna restauranger, seglarcenter med teambuilding samt egna fastigheter. Vägen har varit fylld av både motgångar och framgångar, något som gjort mig till den jag är idag.. Nu när jag flyttar till Rjukan, Telemark i Norge, med min duktiga fru, tar vi med oss all vår erfarenhet och vår ambition är att göra något bra och långsiktigt med Sykehuset på Rjukan..»

Se tidligere saker hos RA om salget av Rjukan sykehus:
Utsetter aksekjøpsfristen på sykehuset
Vil bygge pasienthotell på sykehuset
RSV sier nei til å kjøpe sykehusaksjer
Jönsson frister med aksjer
Vil kjøpe sykehuset - aksjesalget har ikke tatt av
Jönsson inviterer til folkeaksjer
Vil ikke røpe sykehusinvestor
STHF har solgt Rjukan sykehus
Må slå av på sykehusprisen

Artikkeltags