Green Mountain vant i Monaco

PRIS: Knut Molaug (i midten) mottar pris for "Årets datasenterleder". Overrekkelsen skjedde  i Monaco.

PRIS: Knut Molaug (i midten) mottar pris for "Årets datasenterleder". Overrekkelsen skjedde i Monaco.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Green Mountain vinner prestisjefylt pris på Datacloud Europe 2018

DEL

Heder til Green Mountain Informasjon- og tjenesteselskapet BroadGroup kunngjorde tidligere denne uka vinnerne av Datacloud-prisen som deles ut for 11. året på rad. Datacloud-prisen henger høyt i datasenter og skybransjen. Prisen anerkjenner ledende enkeltpersoner og selskaper som er med på å forme den global dataøkonomi og fremmer innovasjon samt service av høyeste kvalitet. Knut Molaug og Green Mountain ble denne uken annonsert som vinneren av kategorien "Årets datasenterleder".

Juryen skriver i sin begrunnelse : «Molaug vinner på vegne av Green Mountain for sitt imponerende arbeid mot kunder og lokalsamfunn, og har vært med på å gjøre datasenter industrien til det den er i dag. Dette har også ført til at Norge er blitt satt på det globale datasenter kartet som ett av verdens mest attraktive land for datasentre og databasert næringsliv, samt regjeringens nye datasenter strategi lansert i februar i år» Tor Kristian Gyland, administrerende direktør for Green Mountain, gratulerer.

-Green Mountain er stolt av å ha mottatt denne prisen sammen med Knut Molaug. Knut har i mange år jobbet strategisk for å sette Norge på datasenterkartet og han har gjort en fantastisk jobb for datasenterindustrien. Han har oppnådd svært gode resultater og bør være stolt av å ha vært med å gjøre datasenter industrien til det den er i dag. Vi gratulerer Knut Molaug med sine flotte prestasjoner, sier Tor Kristian Gyland, administrerende direktør for Green Mountain.

Bak Datacloud Awards står et uavhengig dommerpanel. Prisene er globale og gir anerkjennelse til de mest innovative selskapene og personene i sektoren. Knut Molaug mottok prisen i Monaco og takket for anerkjennelsen.

- 2018 Datacloud Awards var virkelig en fantastisk kveld, og anerkjente de inspirerende menneskene, innovasjon og kvalitet som definerer datasenterindustrien. Jeg er stolt over å ha mottatt denne prestisjefylte prisen på vegne av Green Mountain og å få anerkjennelse for mitt arbeid i bransjen, sier Knut Molaug.

Slik presenterer Green Mountain seg på sine nettsider

«Green Mountain designer, bygger og drifter høysikkerhets colocation datasentre. Green Mountain har per i dag to datasentre i Norge med planer om å utvide til andre regioner. Green Mountains datasentre operere med 100 prosent fornybar kraft til lav pris og bruk av gratis kjøling fra den lokale fjorden gir en unik energieffektivitet. Datasenteret i Stavanger (DC1-Stavanger) er bygget dypt inne i et fjell i et tidligere høy sikkerhets NATO anlegg. Datasenteret i Telemark (DC2-Telemark) ligger midt i hjertet av Norge, også kalt "vannkraftens vugge", med flere lokale vannkraftverk i umiddelbar nærhet. Green Mountain er en av de største aktørene i datasenter industrien i Norge med kunder innen finans, IT, stat, helse, olje og gass og andre.»

Artikkeltags