Fotspor - tråkker til for tredje gang

Ny BLÅTUR: Lørdag 19.august kan du  være med på en spennende og overraskende reise i Rjukan by. Her fra en tidligere vandring.

Ny BLÅTUR: Lørdag 19.august kan du være med på en spennende og overraskende reise i Rjukan by. Her fra en tidligere vandring.

Artikkelen er over 2 år gammel

Fotspor-gjengen med kultursjef Marit Kvitne i spissen er klar med tidenes blåtur. Arrangementet smeller i gang lørdag 19.august. Billettene er lagt ut.

DEL

- Bli med på Fotspor og opplev spennende historier og morsomme underholdningsinnslag i både kjente og ukjente omgivelser, oppfordrer kultursjefen.

Denne spesielle sommervandringen startet opp i august 2015 – i rein begeistring etter at Rjukan og Notodden fikk plass på Unescos eksklusive Verdensarvliste. Byvandringa og togturen og alle overraskelesene slo an. Året etter ble suksessen gjentatt.

En stor stab entusiaster er i ferd med å forberede årets vandring.

- Hva står på planen i år ?

- Det vil vi selvsagt ikke røpe, men det vi kan si er at årets oppmøtested er Rjukan stadion og det blir en byvandring som noen timer seinere ender opp i Tveitoparken. Det blir matservering og flere festlige overraskelser utover kvelden.

-  Kle deg gjerne nostalgisk om du vil, i tillegg bør du ha gode sko som tåler en cirka 3 kilometer lang spasertur samt klær som passer været, oppfordrer hun.

Artikkeltags