Så blir det torgunderholdning på lørdag likevel

STARTER: Odd Martin Landstad starter lørdagene med gratis torgkonserter, og alle er invitert, også til å bli med å lage liv på torget.

STARTER: Odd Martin Landstad starter lørdagene med gratis torgkonserter, og alle er invitert, også til å bli med å lage liv på torget.

Odd Martin landstad tenkte å flytte sin torgkonsert fra lørdag til fredag, men været ville det annerledes.

DEL

Odd Martin landstad måtte spise ordene sine, da han flyttet sin lørdagsunderholdning fra lørdag til søndag basert på langtidsvarselet, for nå er god været varslet til lørdag, mens fredagen opprinner med regn.
- Ja, ikke lett detta. Vi går for lørdagen som planlagt da været ser ut til å bli veldig bra på dagen. Blir litt mye fram og tilbake men slik blir det når vi vil prøve å få mest mulig ut av det for folk, sier Landstad, lettere brydd av at han gikk ut i RA og sa at det ble flytting av dag denne helga. Nå blir det lørdag likevel. Landstad stiller med gitaren på lørdag, og har erfaring fra lignende arrangement ifjor.

Hver lørdag
- Jeg planlegger å være her fra 11-tida, og spiller vel fra klokka 12, sier Landstad, som har tatt utfordringen om å være med å starte liv på torget i sommer, ikke bare ved å stå der selv, men med å bidra til organiseringen. Ikke så rart, siden han selv er med i initiativtakerne Tinn Ap. Men det blir flere lørdager med konsert på torget.
De kommende lørdagene er det Iris Coffee Light - altså 11. juli, Hannah Eline Jøines den 18. juli og Harald Nesse 25. juli, hvor vi 100% sikkert får høre hans siste lokalradiohit Koronakarantene.
- Vi har jo sagt klokka 11 til 15 alle lørdagene, og det holder vi oss til, men det er litt opp til hver enkelt hvordan de gjør det. Er det meldt dårlig vær lørdag i juli, så blir det sannsynlig å flytte det til fredag, sier Stang, før Landstad ramser opp hvem som har tatt jobben de andre lørdagene i juli.
Og så er det er mulig å melde seg som interessert i august! Det er fortsatt mulighet. Scenen plukkes ikke ned før sommeren er over.

Artikkeltags