(TA) – Politiet koordinerer søk etter savnet mann i 40 årene fra hytte i Åmot-området. Politihelikopteret settes inn i søket nå, meldte politiet på Twitter i formiddag.

Politiet organiserte da søk med frivillige mannskaper der blant annet Røde Kors og redningshunder skulle bistå i leteaksjonen.

– Mannen var alene på hytta og har vært savnet siden i går formiddag, men vi fikk først beskjeden nå, opplyser operasjonsleder Øystein Eikedalen. Han sier videre at det er familien som har meldt mannen savnet og legger til at familien nå har ankommet hytta.

– Vi tror mannen er i terrenget et sted, etter hva vi har fått opplyst var han der for å hogge skau. Så han er der ute med motorsaga et sted, det er bekymringsfullt, sa operasjonslederen tidligere i dag.

Straks før klokka 12 oppdaterer politiet;

– Politiet har dessverre gjort funn av en død person i området. De nærmeste pårørende til den savnede er varslet. Politiet sikrer funnstedet og gjør noen undersøkelser, men det er ingen grunn til å tro at det dreier seg om kriminell handling. Pårørende får oppfølging av helse, melder politiet på twitter.