Gå til sidens hovedinnhold

Se Iris Coffee Band på KamerinaScenen Digital ikveld

Artikkelen er over 1 år gammel

Ikveld kan du se Iris Coffee Band live på KamerinaScenen Digital på youtube. Konserten går live, og du kan se den noen timer forskjøvet hvis du vil.

I disse korona-tider er det stas å få oppleve live musikk, på en eller annen måte. Det kan du også ikveld. Streamingen fra KamerinaScenen på Kamerina Kulturverksted i Hovin starter klokka 21 lørdag 18. juli, og da følger Iris Coffee Band opp Tom Bråthens tilsvarende konsert for 14 dager siden, og konserten Iris Coffee Band holdt på Rjukan torg lørdag. En konsert som ble veldig godt tatt imot på en strålende dag på soltorget.

Her legges linken til konserten ut fra kl. 20.45.

- Iris Coffee band kommer fra Rjukan og har egne låter på programmet, vi er så heldige at vi kan presentere de på KamerinaScenen digital, sier Knut Nyheim ved Kamerina Kulturverksted.
- Du må se konsereten live, eller i løpet av noen timer etterpå. Klokka 24 tas konserten av nettet, forteller Nyheim.
Iris Coffe Band ledes av Benthe Iris Dahle, oppstod tidlig på 90-tallet da de ga ut album, og har gjort comeback etter lengre tid i dvale. Men det låt svært friskt på torget sist lørdag! Med seg har Benthe naturligvis Tor Dahle, Ulf Andersen, Egil Sletta og Frank Eggerud.

Her legges linken til konserten ut fra kl. 20.45.