Se optimisten på Tvergrot hylle de som står på i koronakrisen

Vil du se videoen fra da RA besøkte Kristen-André "Kaos" Olsen som på alle hverdager i koronatida ut på verandaen på Tvergrot med et stort balkongflagg mens han spiller Jahn Teigens "Optimist"? Her er fredagens og mandagens video.

DEL

Læreren til sjetteklassingene på Rjukan barneskole, Kristen-André "Kaos" Olsen (43), går alle hverdager i koronatida ut på verandaen på Tvergrot med et stort balkongflagg mens han spiller Jahn Teigens "Optimist" for å hedre de som står på i krisa. Det får han mye respons på.

Les: Kaos - optimisten på Tvergrot "klapper" hver dag med Jahn Teigens Optimist for de som står på i koronakrisa

Nå har han holdt på i flere uker, Kristen-André "Kaos" Olsen (43), med å gå ut på verandaen på Tvergrot like på bygrensa til Rjukan med et stort balkongflagg mens han spiller Jahn Teigens udødelige hit Optimist så det hjaller i høyttalerne, mens han real-time-filmer det hele med mobilen og legger det ut i sosiale medier. På alle hverdager klokka 18 siden helga etter at vi fikk koronapandemi-krise i Norge har han gått ut og gjort det samme, med naboene som heiagjeng.
RA hadde fredag avtalt å møte opp for å få med seg begivenheten, men ble stående i mystisk bilkø, som viste seg å være en overraskelse for Olsen også. Her ser du det hvordan "Kaos" Olsen opplevde det.

PS: Forstørr videobildet for å se videoene i full størrelse.

På mandag var han klar igjen, slik han er på alle hverdager mens han er i karantene hjemme. Her ser du mandagens video, slike han legger ut alle på sin facebookside.

Artikkeltags