Klar for Gaustablikk Sprinten

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag er det klart for Gaustablikk Sprinten. For første gang i nyere tid arrangerer RIL Langrennsgruppe kretsrenn i langrenn.

DEL

Søndag er det klart for sprint for de yngre aldersklasser i den nye Svartdal-løypa som ble åpnet på Gaustablikk i februar.

- RIL Langrennsgruppe er medarrangør hvert år av Gaustaløpet, men et eget kretsrenn blir helt annerledes å arrangere da vi nå snakker om aldersgruppen 6-16 år. Vi er veldig spente på oppslutningen siden dette er første års arrangement på Rjukan, men vi håper at mange tinndøler melder seg på, oppfordrer Anne Stormoen i langrennsgruppa. Lokale løpere – gutter og jenter - har meldt seg på, men også noen fra sentrale Østlandet. Mange har hyttetilknytning til Tinn.

- Påmelding gjøres via "Minidrett" tom lørdag men vi kan ta imot etteranmeldelser en time før starten går søndag, opplyser hun.

-Nok snø?

-Det er nå flotte forhold med masse ny snø så alt ligger tilrette for at det skal bli en fin opplevelse. Starten går ved langrennsarenaen ved Gaustablikk Skisenter. Stilarten er klassisk og arrangørene lover full premiering i alle aldersklasser.

Klasser / Distanser:

Felles 6 og 7 år : 1 km

J/G 8-10 år : 1 km

J/G 11 år – 12 år : 2 km

J/G 13 år – 14 år : 3 km

J/G 15 år – 16 år : 5 km

Artikkeltags