Til topps med elevbedrift

Vår Dale og Anne Kjersti Hegard Tinn Montessori

Vår Dale og Anne Kjersti Hegard Tinn Montessori

Av

Vår Dale og Anne Kjersti Hegard Tinn Montessori gjorde storeslem da de vant flere priser for sin elevbedrift under en kåring på Notodden fredag.

DEL

TINN MONTESSORI-SKOLEDe to elevene ved Tinn Montesorriskole Vår Dale og Anne Kjersti Hegard ble beste beste elevbedrift 2019 og begge fikk prisen som beste selger under konkurransen for elev- og ungdomsbedrifter YOINE 2019 som arrangeres av Ungt Entreprenørskap Telemark. Finalene gikk av stabelen på Notodden fredag med Youth Innovation Notodden Expo som ble avholdt i lokalene til Notodden videregående skole. Med elevbedriften AV Cosmetics, utledet av fornavnene Anne og Vår, tok de for seg og ble ropt opp flere ganger.


Det er en konkurranse for elevbedrifter og ungdomsbedrifter i Telemark. Fra starten på dagen var det presentasjon og utstilling, der elever fra ungdomskolene var innom standene for å se på, og kanskje også handle litt. På slutten av dagen var det premieutdeling, og det var da de fikk vite at de var aller best. Ikke bare ble AV Cosmetics kåret til Beste elevbedrift, men Vår og Anne kjersti ble begge kåret til Beste selgere også, og mottok store gavesjekker som bevis på scenen.

Artikkeltags