Smittet var på Den Lykkelige Sportsmann lørdag 3. oktober

SMITTE: Koronasmitten som er påvist i Tinn nå kan stamme fra Den Lykkelige Sportsmann lørdag 3.oktober. Bildet er tatt i 2013.

SMITTE: Koronasmitten som er påvist i Tinn nå kan stamme fra Den Lykkelige Sportsmann lørdag 3.oktober. Bildet er tatt i 2013. Foto:

Utestedet Den Lykkelige Sportsmann opplyser i dag på sosiale medier at en av deres gjester har fått påvist koronasmitte. Tidligere i dag uttalte kommuneoverlegen at smitten på Tinn helsetun kan stamme fra et smitteutbrudd knyttet til et serveringsted i kommunen, da Den Lykkelige Sportsmann.

DEL

På Facebook i dag skriver Den Lykkelige Sportsmann til sine kunder at de har mottatt telefon fra kommuneoverlegen i Tinn kommune, som opplyser at et smittetilfelle av Covid-19, har vært besøkende hos dem lørdag 3. oktober.

" Vi har valgt etter anbefaling fra kommuneoverlegen og FHI å holde stengt i dag" skrive det på facebooksida til utestedet i Gaustaområdet.

"Vi tar smittesituasjonen på alvor og ønsker at det skal være trygt for alle våre gjester å besøke oss" skrives det videre.

Til slutt en klar oppfordring fra driverne av utestedet:

"Har du vært gjest hos oss lørdag 3.oktober, og utvikler symptomer på Covid-19, så ta kontakt med ditt lokale legesenter"

Artikkeltags