Travel lørdag for RIL P12

BLIDE JENTER: Bak fra venstre: Malin Delos Santos, Maren Wang, Alicia Tambac, Mille Zcimarzceck, Fride Langeland
Foran fra venstre: Marte Hafredal, Maria Cvetkovi, Cassandra Delos Santos

BLIDE JENTER: Bak fra venstre: Malin Delos Santos, Maren Wang, Alicia Tambac, Mille Zcimarzceck, Fride Langeland Foran fra venstre: Marte Hafredal, Maria Cvetkovi, Cassandra Delos Santos

Rjukans jenter 12-lag hadde dobbeltkamp borte lørdag. Først mot Klyve/Pors 2, deretter gikk turen videre til Bamble.

DEL

I Kampen mot Klyve/Pors starter Rjukan bra. Jentene var i følge rapport sendt RA tøffe i forsvar og aggressive i angrep. Til pause var stillingen 5-7. Dessverre for laget ble 2.omgang en litt trøblete affære. Motstanderen ble litt for tøff, og rjukanjentene klarte ikke helt å holde fokus. Da kampen var over sto det 8-13 på resultattavla.

"Sett under ett spilte jentene en god kamp mot tabelltoer Klyve/Pors2" skriver laget lagleder Åshild Langeland.

To timer senere var det Bamble som sto for tur. Jentene startet veldig bra og tok tidlig føringen i kampen. De spilte bra og tøft i forsvar, og de kjørte avtaler i angrep som resulterte i fine mål. Keeperne sto bra i hver sin omgang og sørget for at motstanderne ikke kom for nærme.

"En veldig bra kamp av jentene som kun stilte med åtte spillere til begge kampene. Etter seieren var jentene godt fornøyde ned egen innsats og gledet seg veldig til en velfortjent stopp på Mc Donalds på vei hjem" avslutter RIL-jentenes trener og lagleder Åshild Langeland.

Artikkeltags