Håper det løsner i U 23-NM

I FORM: Vilde Flatland er i bra form og ser frem til å konkurrere i U 23-NM de neste dagene. Hun håper på gode opplevelser i Lygna-terrenget. 

I FORM: Vilde Flatland er i bra form og ser frem til å konkurrere i U 23-NM de neste dagene. Hun håper på gode opplevelser i Lygna-terrenget.  Foto:

Vilde Flatland har ikke fått tatt ut potensialet så langt i vinter. Det har vært my stang ut for Atrå-jenta som er en del av Team Veidekke Oslofjord. Hun håper å vise seg frem fra sin beste side i helgas U 23-NM.

DEL

-Jeg har fått trent bra og har hatt noen gode treningsøkter denne uka. Jeg har helt bevisst sluppet opp på treningen og kjørt kortere og mer intensive økter. Det med tanke på at jeg skal ha større fartsressurrser når vi nå går inn i den viktigste delen av sesongen. U 23-NM som går i helga og norgesmesterskapet på Konnerud om to uker blir nok de største og viktigste rennene jeg går i vinter, sier Vilde til Rjukan Arbeiderblad. Hun har siden i august hatt base i Oslo.

Det var muligheten til å få være en del av Team Veidekke Oslofjord som fikk henne til å sende flyttelasset fra Notodden til hovedstaden. Vilde har ikke angret på det ettersom det har gitt henne muligheten til å trene jevnlig med de andre jentene på teamet. Hun får også muligheten til å få tett oppfølging av treneren. Det rapporteres at tinndølen gjennom sommeren og høsten har gjort en god og samvittighetsfull jobb. Det kan hun få uttelling for fremover.

Har gått etter planen

-Det meste har gått etter planen på treningsfronten det siste halvåret. Jeg føler meg sterkere nå enn jeg gjorde på samme tidspunkt i fjor. Det handler om å få tatt det ut i renn. Så langt i vinter har jeg av forskjellige omstendigheter ikke klart det. Men jeg har god tro på at det skal være mulig å få det til i helga og ikke minst i senior-NM på Konnerud. Der har jeg opp gjennom årene gått flere bra renn, sier Vilde som tilbrakte jule og nyttårshelga i heimbygda.

-Det var godt å få ladet batteriene i Atrå. jeg har ikke vært så mye hjemme etter at jeg flyttet til Oslo, sier hun som trives godt i treningsterrenget der hvor hun har vokst opp. Vilde synes det er vanskelig å mene for my om hva det kan være mulig å vente seg av resultater. Hun har ikke satt seg spesifikke resultatmål. Det primære for henne er å gå gode skirenn. Vilde Flatland vet at gode plasseringer som oftest kommer som en konsekvens av det.

Har veldig mye å gå på

-Jeg hadde gode opplevelser under U 23-NM i fjor og håper å få det i år, sier Vilde foran det som blir hennes mest spennende uker på langrennfronten.Artikkeltags