Vilde fikk trøbbel på Gålå

GÅR BRA: Vilde Flatland fortsetter å prestere i langrennssporet. Hun benyttet lørdagen til å sikre seg nye norgescuppoeng.

GÅR BRA: Vilde Flatland fortsetter å prestere i langrennssporet. Hun benyttet lørdagen til å sikre seg nye norgescuppoeng. Foto:

Av

Vilde Flatland skøytet inn til nye norgescuppoeng på Gålå på lørdag. Det var imidlertid et skår i gleden at hun også denne gangen fikk trøbbel med leggene.

DEL

-Jeg gikk verken bedre eller dårligere enn jeg har gjort i skøyting før i år. Med unntak av i NM på Konnerud så har jeg slitt med melkesyreopphopning i leggene. Det er frustrerende at jeg ikke har klart å finne ut av der. Det spørs om ikke dette var mitt siste fristilrenn på distanse for vinteren, sa Vilde etter at hun hadde fått norgescuprennet på Gålå litt på avstand lørdag ettermiddag.

Det ble en litt kortere reise på hun og konkurrentene ettersom Førde som var satt opp som arrangør måtte kaste inn håndkleet. Det var snømangel som førte til at de ikke kunne ta på seg rennet. Gålå som hvert år arrangerer norgescuprenn i desember sa seg på kort varsel villig til å ta over. Det var Vilde glad for ettersom hun var lysten på å konkurrere igjen etter et brukbart NM.

Ser frem til klassisk-rennet

-Det ser ut som det er på klassisk distanse og sprint jeg må gjøre det i vinter så lenge jeg ikke får orden på leggene. Derfor ser jeg frem til søndagens renn. Det virker som om den fysiske formen er bra og det tar jeg naturligvis med meg, sa Vilde som nok en gang var høyt opp på den såkalte U 23-lista. Det vil si for utøvere som er 23 år og yngre. Det er høyt nivå også i den settingen.

-Jeg har forhåpninger om at jeg skal klare å ta nye norgescuppoeng i klassisk-rennet dersom jeg treffer med skiene og dagsformen. Det er nesten en forutsetning for å hevde seg så høyt som nivået er, sa Vilde som har holdt seg frisk og fått trent bra etter innholdsrike NM-dager i Buskerud. Lysten til å gå fort på ski er like stor som den har vært før i år og det er et bra utgangspunkt for å prestere for 21-åringen fra Atrå som satser så hardt på denne idretten.
Artikkeltags