Ble nummer 1 og 2

ANDREPLASS: Emilie Braathen og Delight fikk en flott 2. plass.

ANDREPLASS: Emilie Braathen og Delight fikk en flott 2. plass.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Rytter Emile Braathen er hektisk opptatt med konkurranser om dagen, og sist helg var det distriktsmesterskap på Vallemyrene.

Det var helga før NM, og både form og kür program skulle testes for rjukanjenta Emilie Braathen og Candy på Vallemyrene i helga. Kür er et egenkomponert musikkprogram til egenvalgt musikk. Det er mange forskjellige øvelser i skritt, trav og galopp i dette programmet, red anm.

Flott 1. plass

Emilie hadde en god trening på fredag kveld, og var klare for stevne på lørdag. Hun fikk en flott 1. plass i Lett A: 4 med Candy. De red til 66,375 %. Ekvipasjen (Hest og rytter) var godt fornøyd.

NM i Fredrikstad

Søndag var det Middel C: 1 med Candy. Ifølge rapport sent til RA hadde Emilie litt for mange tanker i hodet og hun fikk jernteppe midt i programmet. Hun fikk spørsmål om hun vil ri resten likevel, noe hun gjorde til 66,500 %.

«Emilie var lei seg og skuffet, men la det til side og hoppet rett opp på sin nye kat 1 ponni, Delight, og ble med ut i neste klasse med han» De gjorde en god jobb, og red til 66,000 % og en super 2. plass.

Lillesøster Andrea Braathen var også med sin vesle Dream. Lørdag red de Lett C: 2 til 60,769 %, og hun ble nr. 3. Søndag var det først Lett C: 1, hvor hun fikk en flott 2. plass med 66,522 %. Og to timer senere var ekvipasjen i gang igjen, da Lett C: 2. Der ble de nr. 5 av 11 med 64,615 %.

Torsdag denne uka reiser Emilie og Candy Braathen til NM i dressur i Fredrikstad.

Artikkeltags