Jublet over årets første seier

Tinns supergutter: Bak: Jonas Sømme, Johans Lilleland, Noah Gunleiksrud, Niri Asland og Olav Gvammen. Foran: Halvor Iversen, Ivo Leidal, Vetle Danielsen og Øyvind Skavlebø. Liggende foran: Herbjørn Christoffersen

Tinns supergutter: Bak: Jonas Sømme, Johans Lilleland, Noah Gunleiksrud, Niri Asland og Olav Gvammen. Foran: Halvor Iversen, Ivo Leidal, Vetle Danielsen og Øyvind Skavlebø. Liggende foran: Herbjørn Christoffersen Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Etter å ha strevet og strevet med å få det til på fotballbanen lyktes de endelig Tinn ILs G9 lag.

DEL

Tinn IL G9 spiller i serie for første gang i år og møter motstandere som Snøgg, Skarphedin, Kjapp/Gvarv og Ulefoss.

I følge rapport tilsendt RA endte vårsesongen endte med tap i alle kamper, med resultater som 9-12 og 3-22. Etter sommeren har guttene spilt flere jevne kamper og de tør å trå til mer. Etter tap 3-22 mot Snøgg i vår, endte det med ettmålstap 3-4 på hjemmebane i høst.

Sist torsdag var det Skarphedin 4 som kom på besøk til Atrå. Guttene har trent masse på passningsspill og å hjelpe hverandre både i forsvar og i angrep. Dette klarte guttene i denne kampen og til pause ledet Tinn hele 4-0. Når dommeren blåste for full tid sto det 8-2 til hjemmelaget!! Målscorere i kampen var Johans 5, Øyvind 2 og Noah 1. Spillere, trenere og foreldre jublet for sesongens første seier!

Artikkeltags