Vil du lære å danse, trene pilates eller spille teater, eller være med å drille 17. mai har du muligheten nå. Stagedoor Talentutvikling starter opp med kurs for alle aldre nå rett etter vinterferien.

- Ja nå er vi lei av korona, så nå vil vi igang, sier Hilde Widwey og Mette Alvefoss. Nå inviterer de til nye kurs for de som vil utfolde seg.
Kurs som skal holdes i dansesalen på Rjukan ungdomskole. De har nå vært rundt og hengt opp plakater som forteller om tilbudet.

- Det er litt for godt å bli sittende hjemme, så nå er det på tide å få litt fart i kroppen. Vi har hatt noen få yngre som har holdt det igang, særlig tre 11-åringer, men nå er det på tide å få flere med, sier Widwey.

- Vi har tro på et bredt tilbud i kommunen.

Korte kurs

- Vi trenger rekruttering og vi begynner litt på nytt nå etter korona, sier Alvefoss.

- Det er korte kurs som varer fram til mai, og de holder vi i dansesalen på ungdomskolen.
Vi begynner med de som vi kaller "Liten og stor" for de som er fra 2 til 4 år med foreldre som følger. Så er det "Danselek 4-6 år" og ballett fra 7 år, ballett ungdom og voksen, og så har vi pilates ungdom og voksen, sier Alvefoss.


- Og så håper vi å få til en drilltropp til 17. mai. Det er det faktisk de unge som har ønsket seg. Og de som har danset endel fra før kan søke seg med å bli med i Kompaniet som trener mandag og torsdag.

Starter i mars

- Og dette starter fra uke 9, så det er bare å melde seg. Det er mulig å bare møte opp, men påmelding kan også skjer til Mettes telefon, sier Widwey.
- Og Stagedoor er på facebook, så der kan man melde seg og stille spørsmål.

- Er det noen som har spørsmål er det bare å ringe, sier Alvefoss.- det er alltid noen spørsmål rundt alder og hva som passer på tid, men vi pleier å finne løsninger på det. Vi jenker oss til.

- Kursene går til begynnelsen av mai, og så får vi se om det blir noen sommerkurs også, sier Alvefoss.