Gå til sidens hovedinnhold

- Stem Jørn inn på Stortinget!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.


Vi har for første gang på mange tiår en mulighet for å få en tinndøl valgt inn på Stortinget ved Stortingvalget 13. september. Sist det skjedde var da Ingeborg Botnen satt på Stortinget fra 1981 til 1993.

Jørn Langeland står på førsteplass på lista til Telemark SV, og kan bli den eneste som i praksis har mulighet for å havne på «tinget» fra Tinn.

Det er svært viktig for oss i Tinn-samfunnet at vi har folk som sitter på Stortinget, og som kan jobbe for våre saker og interesser. Spesielt i en tid der vi presses fra alle kanter med sentralisering, nedleggelse av skoler, arbeidsplasser, svekket kommuneøkonomi etc.

Noen av oss har tidligere stemt på ulike partier, men vi er enige i om at vi vil få en dyktig «Tinn-stemme» på Stortinget hvis vi legger fra oss alle kjepphester og tverrpolitisk støtter opp om å få Jørn Langeland inn på Stortinget. Han er en dyktig, smart og klok politiker, som gjorde seg for alvor kjent under kampen for å bevare Rjukan sykehus.

Vi tror han vil gjøre en god jobb, men da må vi gå sammen å stemme på Jørn ved årets valg!

Godt valg!

Rjukan, den 16. august 2021

Olav Jon Gollo, Arild Standal, Terje Mossing, Gunnar Undersrud, Stian Stubb, Ingerid Saugerud, Øystein Haugan, Trude Berge Bjørtuft, Johannes Rasmussen, Robert Jenbergsen, Heidi Sætre Stegarud, og Catrine Hines.