Gå til sidens hovedinnhold

Svar på når sant skal sies fra Tinn Sp

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Tinn Ap kjenner seg ikke igjen i Sp og deres syn på hvorfor det ikke ble et rød/grønt samarbeid.
Sp, dere må jo være på banen når kampen spilles, det er umulig å gjøre om resultatet når den er ferdig spilt.
Riktig nok var dere med når kampen startet, men dere hadde kun et krav, det var å få ordføreren, dere var ikke villig til å diskutere noe annet.

Vi forsøkte oss på en velkjent Sp-strategi, senest brukt i det nye regionen Vestfold/Telemark. (Sp fikk 15% av stemmene, havnet slik at de kunne forhandle på begge sider. De ønsket seg fylkesordføreren og ga villig vekk utvalgslederne til Ap og SV.

Hva om vi gjør det samme, spurte vi. Ap får ordføreren og dere utvalgene. Det ble blankt avvist.

I møte med SV dagen etter, forøvrig et bra møte, så gjentok vi dette ovenfor de at i et rød/grønt samarbeid så ønsket vi ordføreren. Dette forstod SV og sa, slik vi forstod det, at de skulle snakke med Sp om dette og eventuelt komme tilbake.

Vi hadde klart sagt i fra til de at vi skulle ha møte torsdag 12. september.

Hele den torsdagen var vi forberedt på at det kunne komme en telefon, men hørte ingenting. Uttalelsene i RA samme dag fra Sp, tolket vi slik at det var umulig med et rød/samarbeid uten at dagens ordfører ble sittende.

Så nok en gang. Kampen spilles der og da, da må en være med.

Nå ser Ap frem til å ha gode politiske og konstruktive diskusjoner i hele kommunestyret.

Vi har som mål å få kommunestyret til å bli et politisk verksted, som vil bli til det beste for vårt fantastiske lokal samfunn.
En kommune som alle må bli stolt av og framsnakke i alle sammenhenger.