Gå til sidens hovedinnhold

Svar til Skeie og og mørkeblå Tinn

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

.

At Venstre og Marius Skeie mener at politikken nå i Tinn kommune er blitt mørkeblå, må jeg med respekt å melde spørre Skeie. Har du lest budsjett vedtaket, i såfall ikke så anbefaler jeg at du gjør det.
Så til saken om at skolen har valgt å kutte ut frukt til elevene.
Det er ikke politikerne som har valgt dette. Det er det skolene selv. Så det blir feil å henge politikerne ut for denne enkelt sak.
Det som er beklagelig er at skolen ikke følger opp det vedtaket gjort i kommunestyret. Om at samarbeidet mellom utvalgene og administrasjon må bli bedre og at vi skal ha en god dialog å vite om hva som er planer fremover.
Her har skolen uten å diskutere/informere med sitt eget hovedutvalg gjort et administrativt vedtak om at frukten skal bort. Dette reagerer Ap på og våre representanter i kultur og oppvekst vil ta dette opp i neste møte.

Så er vi helt klar over at et kutt i utgifter på ca 8% vil få konsekvenser, men det kunne være at de 8% kunne vært gjort på andre ting en skolefrukten. Det hadde vi forventet at utvalget fikk være med på.

Så Ap sin anbefaling til skole er.
Vent med å iverksette kutt av skolefrukten til eventuelt etter neste Hovedutvalgs møte. Slik at hele kuttlisten blir sett på under et.

Med hilsen
Tinn AP
Vidar Stang