Klar for Ti-topper´n

TUR: Ti - topper´n er i full gang.  (foto: Jenni Kvaran)

TUR: Ti - topper´n er i full gang. (foto: Jenni Kvaran)

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ti -topper´n - Tinn og Rjukan Turlag sitt populære tiltak er nå i full gang. Lørdag, 9.juni inviteres alle på fellestur til Åsral

DEL

Ti-topper’n som var tilbake for fult i fjor var en ubetinget suksess. Dette tiltak ser ut til å ha kommet for å bli, for i år er det utvidet med litt flere turer og Turlaget har produsert flotte turhefter med beskrivelser og bilder av hver tur. Både klippekort og turhefter kan i år – som i fjor – kjøpes på VisitRjukan og Sandviken Camping. Turheftet ligger i tillegg på Ti-topper’n sin facebookside, hvor man kan hente turbeskrivelsene.

Tinn og Rjukan Turlag signaliserer at i år vil de være ekstra rause med premiene som dekkes av overskuddet fra salg av klippekort og turhefter. Men den største motivasjon og gevinst er turglede og spektakulære opplevelser alene eller i lag med venner og familie. Dette kan leses utfra diverse reaksjoner og kommentarer på facebook.

Klippekortet er gratis for barn, og er man på et arrangement i regi av Barna’s Turlag, så vil man også her få et klipp i kortet. Og selvfølgelig vanker det en liten premie til alle barn som har fått 5 klipp i kortet sitt.


Tur til Åsral

Tinn og Rjukan Turlag inviterer lørdag, 9.juni til fellestur til Åsral – den gamle husmannsplassen på Marumsrudåsen. Turen starter kl. 11 og Turlaget håper at mange vil slå følge. Annette Fagerberg vil være guide og fortelle historien om Hans Åsral og Vassormen som kom ned fra Marumsrudåsen. Åsral er en av turene i Ti-topper’n så her kan man benytte anledningen til å få kjøpt seg et klippekort og sikre et klipp ved husmannsplassen. Det er også mulig å ta en ekstra tur opp i toppen av åsen og nyte den storslåtte utsikt over Tinnsjøen. Men det er også flere utsiktspunkt underveis til Åsral.

Artikkeltags