Meningsløst fra AP/LO om skole!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leder i LO i Telemark og fylkestingskandidat for Arbeiderpartiet, Irene Bordier Haukedal, advarer i Fagbladet 01.07 sine medlemmer mot å stemme på Senterpartiet ved høstens valg. Grunnen er at vi ikke kan garantere å støtte en fylkesordfører fra Arbeiderpartiet etter valget. Det at AP/LO jobber for mest mulig makt og innflytelse er ikke unaturlig. Argumentene de bruker er imidlertid både overraskende og misvisende: I Fagbladet viser Bordier Haukedal til frykten for skolestrukturen i det nye fylket som argument for IKKE å stemme på Senterpartiet.

Senterpartiet har i inneværende periode vært garantisten for et godt skoletilbud i hele Telemark. Det vil vi være, også i neste periode. Arbeiderpartiet har i dette spørsmålet vært vår hardeste motstander. På kort sikt har linjetilbudet ved Vest-Telemark videregående skole vært det vanskeligste å sikre. I neste periode vil konsekvensene av Arbeiderpartiets svært generøse pengebruk utfordre skoletilbudet ytterligere. Når renteutgiftene øker vil presset på de mindre skolene gjøre det samme!

Hvis LO i Telemark virkelig er opptatt av å beholde en desentralisert skolestruktur bør de anbefale sine medlemmer å stemme på Senterpartiet ved høstens valg. Senterpartiet har vært en konsekvent forkjemper for et skoletilbud der ungdommen bor. Det vil vi være også i kommende periode.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags