Idrettsglede så vannspruten sto

fra facebooksiden til Rjukan minitriathlon Tveitoparken– alle foto Tommy Storøygard.

fra facebooksiden til Rjukan minitriathlon Tveitoparken– alle foto Tommy Storøygard.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vassing, svømming, sykkel og løping. 140 store og små barn kastet seg ut i Rjukan minitriathlon.

DEL

Søndagens familiearrangement i Tveitoparken ble en nok en suksess . Det hele i regi av Rjukan triatlon og friidrettsgruppe.

Med 17 grader i vannet var det hakket varmere enn de siste seks gangene. Sola skinte denne sommerdagen også. I år – som i fjor – var det satt opp tre klasser - 3-6 år , 7 - 10 år og klassen 11 år til 16 år hvor det er tidtaking. Her var det vassing, svømming, sykkel og løping – akkurat som når de voksne har triatlon. Ungene ser ut til å like å bli utfordringene. I fjor deltok 120, mens i år sto 140 på startlista. . En stab på 30 personer passet på underveis.

Det vanket deltakerpremier, blant annet t-skjorte, til alle. Dessuten ble det trukket to sponsede sykler på startnumrene. Åshild Langeland og arrangementstaben var slitne etter slaget i parken.

- Vi er veldig godt fornøyde med arrangementet. Gode tilbakemeldinger, mange takket for et bra arrangement og ville komme tilbake til neste år. «Vel verdt turen til Rjukan!»fikk vi høre, forteller hun.

- Også minitriatlon neste år?

- - Ja , vi legger opp til det.

I fjor kom «Swimrun» klassen for de som ikke har med seg sykkelen.

- Noen nye grep neste år?

- Vi er godt fornøyd med formen på arrangementet, men skal ikke se bort i fra at vi kommer med noen endringer neste år, påpeker hun.


Se for øvrig en stor bildeserie på facebooksiden til Rjukan minitriathlon Tveitoparken– alle foto Tommy Storøygard.

Artikkeltags