Tilbyr gratis kino for barn og unge

Ikke alle har råd til å gå på kino så ofte som de har lyst. Rjukan Frivilligsentral kjøper derfor en hel kinoforestilling med Jumanji – for barn og unge. Da er det bare å telle ned til fredag.

DEL

Fredag er det norgespremiere på eventyr-fantasy og komediefilmen Jumanji: The Next Level. Allerede nå er billettene revet vekk.

- Vi har kjøpt alle billettene – 142 stykker- og disse deler vi ut til barn og unge fra 5.klasse og oppover. En må melde seg på til oss, understreker Åshild Langeland, daglig leder i Rjukan Frivilligsentral.

- Hvorfor kjøpe en hel forestilling?

- Bakgrunnen er at det for mange kan være dyrt når ungene skal på kino. Det å se film sammen i en mørk kinosal er fin opplevelse som er viktig å ha med seg, sier hun.

Sentralen med Langeland i spissen har en satsing på prosjektet «Fritid for alle». Til dette arbeidet har hun blant annet fått midler fra Sparebankstiftelsen.

Fredag settes det også opp buss fra Dølehalle i Austbygde og tilbake igjen etter forestillingen.

Kinosjef Robert Jenbergsen har planer om å rulle ut den røde løperen og lyse opp Kinoplassen med et arsenal av fakler.

- Dette er oppfølgeren til Jumanji: Velkommen til jungelen fra 2017 – som igjen er en oppfølger til filmen fra 1995 med Robin Williams i hovedrollen. Det hele dreier seg om det overnaturlige brettspillet Jumanji. Jeg skal ikke røpe for mye av handlingen, men kan si såpass at vennegjengen vender tilbake for å redde en av sine egne. Da oppdager de at spillet har endret seg. Hvis de vil overleve ekstreme forhold blir spillerne nødt til å samle sammen alt de har av mot og styrke for å overleve. Vi snakker nemlig om verdens farligste spill !, påpeker kinosjefen.

Artikkeltags