Gå til sidens hovedinnhold

Tobias med når Shining streamer fra Vemork

Artikkelen er over 1 år gammel

Når bandet Shining arrangerer streamingkonsert fra maskinhallen på Vemork på lørdag er Tinns eget trommeslagerfenomén Tobias Ørnes Andersen med på laget.

Lørdag kan du opplev Shining på Vemork. Det er lagt ut noen få billetter for fysisk opplevelse, mens alle andre i hele verden kan streame konserten fra maskinhallen på Vemork. Jazz-tungrockbandet har 10-årsjubileet for sitt album "Blackjazz", og da skjer det med milendingen Tobias Ørnes Andersen på slagverk. Tobias er basert i Oslo der han som medlem av de tunge banda Leprous, Insahn og Aiming for Enrique har gjort en internasjonal karriere som trommis. Han har som de fleste veit også spilt flere ganger på Rjukan Rockfestival, og nå er han altså med i den svært spesielle korona-konserten fra Vemork.

Sent lørdag kveld

Bandet vil spille sin helt unik Blackjazz-konsert på Vemork denne kvelden som vil bli streamet direkte over internett til et stort internasjonalt publikum. Shining er betydelig større i utlandet enn i Norge, og det er for første gang siden 2013 fremfører Shining den industrielle album-klassikeren Blackjazz. Bandet har mottatt to Alarmpriser og vant Spellemannsprisen i 2011. Spesielt for denne konserten er også at hans gode venn Ihsahn (Vegard Sverre Tveian) kommer på en liten gjesteopptreden. Publikum over hele verden vil kunne oppleve denne konserten klokka 23 norsk tid lørdag, og billettilgang kjøper du på Shinings nettside.

50 eksklusive live-billetter
- Dette kan fort bli den største konsertopplevelsen hittil i Shining-karrieren, sier Jørgen Munkebye fra Shining, og er du blant de kjappeste kan du bli med på eksklusiv "Behind the Scene"-arrangement på Vemork. Før konserten blir det mulighet for 50 live-billetter der det servert tre-retters middag i den historiske maskinhallen på Vemork, hvor publikum får oppleve en unik tilstedeværelse med Shining. Etter middagen streames konserten i reservekraftstasjonen med publikum tilstede. Disse billettene selges på nias nettside. Publikum vil da få møte den energiske Jørgen Munkeby, som viser dem bak scenen og gir et innblikk i produksjonen og alt arbeidet som ligger bak en live streaming.