Rjukans egen countryartist Tom Bråthen hadde planer om en tur til Nashville i USA for å spille inn ny plate igjen, da korona-pandemien stengte ned muligheten. men arbeidet med plata har han ikke gitt opp. Det skal vi komme tilbake til i RA, men torsdag la Tom ut en smakebit fra arbeidet, med en innspilt video av "Tre døgn på veien". det er en nyinnspilling av låta han ga ut på 1977-albumet som var hans debut.

"Tre døgn På Veien" ble første gang spilt inn av Tom i 1977 og var å finne på hans debutplate "Tom Bråthen", med tekst og musikk av Georg Keller og Philip Kruse. Etter den gang har det blitt hele 12 album, hvorav den siste "Rocky Road" i 2015.
Tom er nå i gang med en ny innspilling og dette er den første singlen fra det kommende albumet. Låtene blir både på norsk og engelsk, noen nye og noen gamle, men som ennå ikke har blitt hørt av offentligheten.
Tom Bråthen har med seg Olav Torgeir Kopsland på gitarer, Helge Ellingsen på bass og Halvor Halvorsen på trommer. Videoen er laget av Kristian Sundsvalen og er spilt inn i Juke Joint Studio på Notodden. Låta er mikset og mastret av Halvor Halvorsen og utgis av Streampeak Music.