Refleks til ungdommen

FIKK REFLEKS: Eirik Hersæther Hansen (t.v.) og Mats Solvold Larsen tok imot refleksen fra Olav Snorre Larsen, og lovte å bruke den.

FIKK REFLEKS: Eirik Hersæther Hansen (t.v.) og Mats Solvold Larsen tok imot refleksen fra Olav Snorre Larsen, og lovte å bruke den.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Elektrolærer Olav Snorre Larsen påtok seg jobben da If forsikring ville spre reflekser til ungdommen på Rjukan videregående skole.

DEL

Det er bare et par uker siden én av elevene ved Rjukan vgs ble påkjørt i Rauland da hun skulle fotografere snøbading, noe som heldigvis gikk bra. Og selv om snøen har kommet, og det ikke er like nattsvart som det har vært de siste ukene, er det grunn til å understreke at refleks gjelder for alle som beveger seg ute i den mørke årstiden.
Sola snur om en ukes tid, men alle som kjører bil veit hvor vanskelig de ter å oppdage gående som mangler reflekterende materiale på tøy eller som refleks.

- Det er ikke bare barn som må bruke refleks. Det gjelder ungdom og voksne. Barn er det noen som passer på bruker dem. Det er oss andre som trenger å bli påminnet om det, og vi har ingen å miste, mener Olav Snorre Larsen, og påtok seg jobben med å distribuere en stor ekse reflekser skolen fikk tilsendt fra If forsikring, for å sette fokus på spørsmålet.
Eirik Hersæther Hansen og Mats Solvold Larsen tok imot refleksen og lovte å bruke den.

Artikkeltags