(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V64-omgang fra Boden. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Boden byr på en åpen, og svært spennende V64-omgang i kveld. Vi klemmer til med en rekke frekke objekter, og bankeren som vi bruker på Andelstorget, ja, den tror vi rett og slett ikke taper om alt går riktig for seg. 6 Ivar Journey (V64-4) er nemlig bedre enn de hestene den møter, og i kveld tror vi at årets tredje seier kommer. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 12 All Wild Dreams – Likte vi etter pause sist, og den bare blåste rundt feltet da. Vant enkelt på is/snøbane, og tiden som den gikk skal man ikke vektlegge for hardt. To strykninger gjør at det blir enklere å nå frem fra dårlige spor, og med et løp i kroppen etter pause er nok den ytterligere forbedret til kveldens oppgave. Prøves som et frekt objekt mot en billig gjeng.

V64-2 : 3 Iron Queen – Ble bortkjørt sist, men avslørte form mellom galoppene, og i kveld skal man rett og slett være veldig på vakt. Nå er den nemlig kuskeplusset, her kan den muligens få gratis tet, og da skal den ikke bli enkel å fange til slutt. Slår til som en ordentlig godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 5 M.P. Domino – Rader opp med seire, og jakter stolpe i programmet. Blir hardt betrodd i kveld, men nå er det tøffere i mot, og har den virkelig farten som trengs mot disse? Vi nøyer oss med å sette den først på ranken, og avstår fra et bankerspill. 12 Öygard Pål – Ble plukket ned på streken sist, og ligger veldig i skorpen. Distansen nå er et pluss, og med litt flyt på veien så er ikke denne ueffen.

V64-4 : 6 Ivar Journey – Er den helt overlegent beste hesten her, og vi anbefaler et bankerspill. Vant sprettlett i tøffere omgivelser enn dette i Finland sist, og den holder toppformen. Har håndtert trange spor i volten tidligere, og vi regner med at den gjør det igjen. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 5 Boulder Vulcanus – Spurtet bra mot bedre hester enn dette tredje sist, og fulgte opp nest sist med å gå en bunnsolid sluttrunde i sporene. Sist ble den sjenert til galopp, og fikk dessuten et upassende tøft opplegg. Her er den riktig ute, distansen er den riktige, og den er verdt litt oppmerksomhet.

V64-6 : 7 Luka Modric – Hadde et bra fjorår, og gjorde ved noen anledninger riktig fine løp da. Er en hest som er ordentlig bra på sitt beste, den står veldig riktig til på strek, og skal ut over en distanse som den trives på. Er flink fra start, og skulle den levere på sitt beste etter en treningspause så dukker den med garanti opp på foto i et løp som dette. Kan fikse flotte V64-kroner i kveld.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»