(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V65-omgang fra Varig Orkla Arena. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Årets beste uke venter, og nå er det endelig dags for Elitloppet. Uken er spekket med høydepunkter, og allerede i kveld er det JACKPOT I V64-SPILLET med 1 264 746 ekstra i sekserpotten. Tirsdag er det V75-JACKPOT på Forus, og her ligger det 500 000 ekstra i sjuerpotten. Onsdag venter en ny stor V86-omgang, og nå er det BJERKE samt Jägersro som står for løpene.

Fredag sparkes "Elitloppshelgen" i gang, og gjør det med JACKPOT I V65-LUNSJEN på Solvalla. Her ligger det 592 149 ekstra i sekserpotten. Lørdag venter så en gedigen V75-omgang på Solvalla, og her kan faktisk en alenevinner stikke av med svimlende 30 millioner kroner. Søndag er det duket for Elitloppet samt en internasjonal V75-omgang på Solvalla.

Når det gjelder kveldens V65-omgang fra Varig Orkla Arena så ser den svært spennende ut på forhånd. På Andelstorget spiller vi bankerfritt på de litt større bongene, mens på de mellomstore/små banker 2 Hauk Viktor (V65-1). Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Hauk Viktor – Galopperte fra seg en trolig andreplass bak knallgode Alma Prins på oppløpet sist, og det er ingen fare med formen. Tredje sist vant den sprettlett på en tilsvarende distanse, og fra tet leder den fort dette løpet hele veien. Skal stå klart først på ranken.

V65-2 : 2 Rush – Er en ordentlig fin 3-åring, og den knep altså seieren i debuten sist. Gikk da 12,1 s 300m, og kom til mål med masse krefter igjen. Veronika Bugge har stor tro på sin hest, og det kan fort bare være slik at den er helt «klar» her. Har også vunnet en lokalkjøringen siden sist. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 11 Thai Lannister – Er bedre enn raden, og var ikke tom etter sene luker sist. Møter helt riktig motstand i kveld, og favoritten skal ha en stor sjanse i et løp som dette. 12 Noble Tooma – Fikk maks i debuten for sin nye trener sist, men den kan bedre, og med et løp i kroppen etter en lengre pause så kan den fort være mye forbedret til i kveld. Plukkes tidlig med, og er det soleklare motbudet.

V65-4 : 4 Fagn – Er den stabile av de som blir litt spilt her, og slike hester liker vi å spille. Har fått to løp i kroppen etter pause, og vant enkelt sist. Plasseres først. Se litt opp for 3 Tamos Teddine som dukker opp etter en lengre treningspause. Er mer enn god nok på kapasitet, men er dessverre veldig usikker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 1 El Cazador – Var bunnsolid til seier i sitt siste løp før den fikk seg en liten pause, og dette er en god hest i grunnlaget. Er dog ikke helt stabil, og hvor mye tør egentlig Blekkan å ladde fra start fra innersporet? Skal stå først, men vi tør ikke å banke. Skrellen i løpet kan komme fra 11 Super Cash. Glem ikke at denne satt bom fast bak favoritten tredje sist, og er slett ikke verst på sitt beste.

V65-6 : 6 Dekanen K. – Fikk maks i et knallhardt monteløp sist, og formen skal ikke være så verst. Møter en relativt overkommelig gjeng i finalen, den har høy toppfart i kroppen sin, og må tas på alvor i et løp som dette. SE OPP!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»