(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V4/V5-omgang fra Klampenborg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Birger og Morten byr på følgende til løpene på Klampenborg:
Årets første storløpsdag for galoppen i Skandinavia står for tur på Klampenborg lørdag. Scandinavian Open, Copenhagen Golden Mile og 2000 Guineas er noen av godbitene som går av stabelen.

Alle disse oppgjørene går i V5 veddemålet, mens i V4 spillet er det mer hverdagshestene som skal til pers.

I V4-spillet setter vi vår lit til 9 Butterfly Glory i V4-3. Hun imponerte voldsomt forrige lørdag etter en ganske laber start på karrieren. 9 Butterfly Glory kom ut på gresset igjen og vant veldig enkelt. Hesten fikk 15 kg i handicap for den innsatsen, men hun har ikke rukket å få de ekstra kiloene ennå, så Butterfly Glory står veldig godt inne i løpet.

De tre andre V4 løpene er veldig åpne. Skal vi trekke frem noe, er kanskje en lås på 6 Miss Percy, 7 Golden Hema og 8 The Queen i V4-1 en mulig variant.

I V5-2 gleder vi oss til å se King Ferdinand igjen. Danskenes beste toåring i fjor leverte en fin årsdebut for en måneds tid siden. Vant da enkelt mot god motstand. Vi tror han er enda bedre nå, og det må han nok være for å holde unna for 8 Alakay. Alakay var hode bak Slava Ukraini i fjor og vant sin årsdebut enkelt. Dette kan være et fint lås.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-3 har vi veldig god tro på 4 Good Fortune. Dette er hesten som vant i Dubai i vinter, og vant enkelt Dansk Jockey Club Cup før i år. Vi bruker han som banker på de minste forslagene, men tar med 8 Unconquerable som var tapper i det samme løpet som Good Fortune vant sist på de største kupongene.

V5-5 er nok rosinen i pølsa med noen av de aller beste hestene vi har i Skandinavia over lang distanse. Hedershesten 4 Suspicious Mind er ærligheten selv. Han gjør alltid sitt beste og selv på tøffe vektvilkår vant han sin årsdebut. Nå på likevekt mot de andre tror vi han kan vinne igjen selv om det er enda bedre hester imot nå. 7 Quebello var ute på litt kort distanse sist, men var veldig god toer bak Good Fortune. Riktig distanse nå og tospannet Hellgren/Pilroth kan vinne dette.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»