(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Jägersro. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 417

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Onsdagens sending begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Som så mange ganger før er det Stall Hamre som har den beste bankeren, og på Andelstorget banker vi 4 Cool Trix (V86-5). På siste info bongene samt systemene bestemmer vi oss først tettere opp mot start. Omgangen er utfordrende, og vi tror på flotte kroner til de med riktig V86-rekke. Våre komplette V86-tips til Bjerke og Jägersro er som følger:

V86-1 : 1 Greed – Innledningsløpet er småskummelt, og det skiller svært lite på disse hestene. Hesten vi plasserer først har fått tre løp i kroppen etter pause, og var helt strålende i sitt siste løp. Gikk da en bunnsolid sluttrunde, den var hakk i hel på bedre hester enn dette, og på klokken stod det 09,4 s 800m. Løste lynraskt ut bak bilen nest sist, og Rennesvik kommer nok å gasse det han kan fra start. Får han ikke tet så blir det trolig dårligst rygg leder, og den vil uansett sitte fint på det. SPILLES! 3 Sue – Kommer ut fra samme trener, og også denne er i en meget bra form. Kom fulltanket til mål sist, og det strålte virkelig av den da. Høitomt opp er naturligvis bare positivt, motstanden er den riktige, og Sue skal med på en tidlig gardering. PS. Dette er faktisk lillebroren til 1 Greed.

2 I.D. Excellent – Spurtet bra etter hinder på veien sist, og da var den altså ute mot knallgode hester. Gangen før holdt den sikkert unna fra tet. Har ingen fordel av distansen, og skal helst gå i rygg over mellomdistanse. Tom Erik Solberg er dog offensiv, og vi blir alt annet enn overrasket om han prøver foran. Dette er løpets outsider. Bak disse er det veldig åpent, og en bred gardering trenger ikke å være feil.

Vår rangering : A : 1 B : 3-2-10-4-8-7 C : 6-11-12-5

V86-2 : 7 Lady Beluga – Var knallgod i comebacket nest sist, viste 08,3 s 800m, og avgjorde på en meget bra måte da. Sist var den ikke like bra, men da var den også tøft ute, og banen passet nok heller ikke den dagen. Nå er Lady Beluga helt riktig ute, og blir det bare ikke helt feil innledningsvis så må sjansene være gode. Vær litt OBS på at det er Lövgren sin førstemann som kjører den trolige tethesten her (4 Federer), og vi blir derfor ikke overraskt om Lady Beluga får overta gratis om hun er på hugget innledningsvis. Er en svært motivert favoritt. 10 Sommerbrise – Spurtet bra i både forsøk og finale av Drottning Silvias Pokal, og gjorde det mot MYE bedre hester enn hva den møter her. Er dessuten best på sprint, og vi er litt spent på Sommerbrise i kveld. Står i en perfekt startrygg, den kan havne fint på det, og må med om favoritten garderes.

3 Nina Ginto – Er behandlet i den lille pausen den har hatt, og rapportene på den er fine. Kan ikke få et bedre løp grunnlagsmessig, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 10-3-1-6-4-5-2 C : 9-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Jägersro. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 417

V86-3 : 10 Gylden Joker – Er BEST, og har en god sjanse om alt går riktig for seg. Haakenstad uttaler til Trav og Galopp-Nytt at den er trolig mer trippel enn seiersaktuell etter en liten pause, men akkurat det bør man ikke vektlegge for hardt. Står nemlig perfekt inne i dette løpet, og det er tydelig at Haakenstad har ventet på denne oppgaven for sin springer. Skal stå først på ranken. 6 Birk Brage – Er brennkvikk, og kan lede dette rundt om. Kommer ut med BIKE, og nå rykkes også skoene rundt for første gang. Gikk 24,8/1640m på en noe krevende bane nest sist, og har ingen problemer med å gå en 24-tid på en lynrask bane i kveld. Må med på en tidlig gardering. OBS!

4 Sitje Victor – Har hatt mageproblemer, men det har man funnet ut av, og da har også fremgangene kommet. Er rett og slett i superform, og skulle den komme seg foran så kan det fort komme en ny seier. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 6-4-11-1-3 C : 2-12-7-8-9-5

V86-4 : 5 Global Bam Bautin – Har hatt sine problemer med infeksjoner, men dette skal man nå ha kontroll på, og rapportene på den etter pause er gode. Kommer ut med FØRSTE BIKE, og dette kan fort dreie seg om tidlig tet og slutt. Det er nå denne må prøves, neste gang kan den nemlig være oppbrukt som et godt objekt. SPILLES! 7 Global Difference – Tok en bunnsolid seier sist, og holder superform. Er dog ikke veldig kjapp fra start, og fra dette sporet er det stor vingelrisk. Blir etter vår smak for hardt betrodd, og vi nøyer oss med å ranke favoritten inn som et andrevalg.

6 Jakiro Mearas – Har det blitt feil for i år, men den har sett bra ut, og den er bedre enn raden. Har ganske god kapasitet, og uten noe tull underveis så duger den. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 7-6-8-10-11-12 C : 2-9-3-4-1

V86-5 : 4 Cool Trix – Så utrolig bra ut i dødens sist, og vi har vel aldri sett den slik tidligere. Avgjorde ganske enkelt, og plukket enkelt ned en såpass god hest som Wishful Order. På klokken stod det faktisk 10,7 s 1000m / 07,3 s 300m… Bør bli sluppet til tet av 3 Icarus B.R. i kveld, men kan naturligvis også vinne dette fra dødens. Favoritten har en stor sjanse, og det er snakk om en soleklar tipsener. 12 Canopus – Er grunnkapabel, og knallgod når den er som best. Glem ikke at vi her snakker om en hest som tredje sist slo Freedom, og hadde den vært med her så hadde den vært en god del spilt. Rapportene er fine på Canopus etter pause, og skulle favoritten få svar så er den alt annet enn ueffen. Motbudet.

3 Icarus B.R. – Fikk maks i Sverige sist, men var helt OK. Hadde dette vært sprint så hadde vi nok hatt bedre tro på den, men over mellomdistanse skal den få slite, og spesielt om man ønsker å svare favoritten. Fra rygg leder derimot har den en stor sjanse å bli nummer to. Er derfor kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 12-3-6-5-9-1-2 C : 8-7-11-10

V86-6 : 3 Hashtag Ostedantik – Har gjort fine løp på slutten, og den tåler å bli brukt underveis i løpene. Har nå fått tre løp i kroppen etter pause, og det har nok kun gjort godt. Går skoløs på alle fire i kveld, og det skal dessuten bli spennende å se den med FØRSTE BIKE. Vi liker også at den får opp Uhrberg. Fra et perfekt spor er i hvertfall vi på vakt, og sitter den frekt først i et ellers jevnt oppgjør. 7 Ginetta – Har fått to løp i kroppen etter pause, og har vært god ved begge anledninger. Nest sist spurtet den fakta ordentlig bra, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Er nå solid kuskeplusset, den får på seg en BIKE, og selv fra et noe dårlig spor så må den tas på alvor. Motbudet.

6 Luxury River – Er ikke stabil, og kusken har det dessuten med å kjøre i galopp. Kan derfor aldri bli noe annet enn en outsider. Formen er dog knallgod, og den var enorm etter galopp sist. Viste da 12,9/1900m, og da kom den til mål med krefter igjen. Er noe skjev, og vil derfor ha stor fordel om den skulle komme seg foran. Skal med på gardering, men blir altså kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 3 B : 7-6-2-5-1 C : 12-10-4-8-11-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-7 : 7 Lucky Queen Soa – Her er det stor forskjell på hestene, og vi sløser ikke med kryssene. Lucky Queen Soa har vi likt i år, og den har fakta sett bedre ut enn hva den gjorde i fjor. Spurtet meget sterkt i tøffe omgivelser nest sist, mens den fullførte strålende fra dødens sist. Er meldt med BIKE i kveld, og her kommer garantert Kolle å ladde for tet. Vi er veldig inne på at han kan lykkes med å ta seg ganske tidlig til tet, og siden er dette hesten å slå. Klar tipsener. 9 Miss Pepper – Strålte det av etter pause sist, og den spurtet inn til en enkel seier da. På klokken stod det 09,3 s 300m. Var utrolig god på sitt beste i fjor, vi likte den altså skarpt sist, og skulle det bli feil for Lucky Queen Soa, ja, da er det Miss Pepper som fort har de beste kortene på hånden. Motbudet.

3 Skate Trix – Var favoritt når vi la ut våre tips, og den er også i en ordentlig god form. Spurtet meget sterkt sist, og vi likte det vi fikk se. Er dog hakket under de vi tror mest på, og skal den vinne dette så må det bli feil for våre ideer. Fra et fint spor er den uansett en outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 9-3 C : 4-5-6-10-8-1-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-8 : 6 Bold Request – Banen i kveld blir brennkvikk, og da er strekhester alltid smart å spille i løp som dette. Ideen vår er satt opp for dette løpet, og kommer til start med vinnerform i kroppen. Sist ble det feil, og det var umulig å hente noe tilslutt. Vi hadde 11,6 s 1000m på Bold Request, og det uten at den ble plaget noe veldig i kulissene. Gangen før leverte den et luftig oppløp via femtesporet i siste sving. Fra springsporet kan det bære rett til tet, og fra den posisjon skal det en god hest til for å plukke den ned. SE OPP! 2 Neo Turbo – Har gjort to gode løp etter pause, og har prikket formen perfekt inn mot denne oppgaven. Har sett klart bedre ut i årets to starter enn hvordan den var i fjor, og den blir tidlig med på gardering.

4 Aramis Face – Vant enkelt med krefter igjen sist, og holder flott form. Kommer den seg bare OK avgårde fra sitt trange spor så dukker den med garanti opp helt der fremme igjen. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 2-4-10-8-1-3-7-9-11-13 C : 5-12

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»