(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V64-omgang fra Umåker. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Umåker sin JACKPOTOMGANG denne kvelden er ikke spesielt lettløst, og de helt klinke bankerne finnes ikke. Vi måtte derfor ta en sjanse, og på våre bonger står 8 Oppgårdsdrängen (V64-3) alene. Det gjelder naturligvis også på Andelstorget.

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 Eskimo Brother – Spurtet bra fra sisteplass sist, og holder sin flotte form. Vi har sett denne fra springsporet tidligere, og da har den løst enormt bra fra start. Løser den slik i kveld så kan det bli tet, og fra den posisjonen skal det en god hest til for å plukke den ned. SPILLES!

V64-2 : 12 Baltimore Broline – Gikk fullt godkjent mellom et par galopper i årsdebuten sist, men så litt tung ut, og hadde garantert godt av det løpet i kroppen. Henger den bare sammen som den skal så må den ha en god sjanse i et løp som dette, og vi iler til med tipsnikken.

V64-3 : 8 Oppgårdsdrängen – Var positiv etter pause, og fullførte fint da. Skal uansett ha gått frem med den blåseren i kroppen, den har en helt riktig oppgave foran seg her, og vi tror på en stor sjanse. Vær OBS på at visst den ikke leverer her så vil den miste mye poeng (ettall øverst i raden)…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 1 Jolie Liss – Her er det åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Hesten vi plasserer knepent først vant to løp i fjor, men har enda ikke fått vinne på fem forsøk i år. Virker dog å være på riktig vei, og sist ble den sittende fast med krefter igjen. Passes fra perfekte betingelser.

V64-5 : 2 Önnes Saga – Er ikke stabil, men den gikk bra etter et par galopper sist, og hadde fin fart over mål. I kveld blir det normalt gratis tet, den har vunnet 2 av 2 fra den posisjonen, og leder fort dette lenge i en feilfri utgave. Distansen håndterer den godt, og den er spennende i et løp som dette. PASSES!

V64-6 : 11 Maybach W.F. – Har gjort tre fine løp på isen etter pause, men er nok klart best på en vanlig grusbane, og vi forventer å få se den mye forbedret i kveld. Er en knallgod 5-åring som normalt duger svært godt i omgivelser som dette, og den er spillbar. Vi plukker totalt med oss fire hester i finalen.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»