(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V4-omgang fra Eskilstuna. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Eskilstuna har altså overtatt dagens V4-lunsj, og det kan bety endel strykninger. Bongene våre på Andelstorget vil dog være oppdaterte, og der spiller vi bankerfritt i jakten på V4-kronene. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 1 Funcio – Spurtet bra etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen da. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og fra tet kommer den å lede dette lenge. Prøves som en frekkis mot en relativt overkommelig gjeng.

V4-2 : 2 B.G. Ramona M. – Går veldig under radaren her, men denne er god nok på kapasitet, og vi er inne på at den kan skrelle. Kommer ut på sin beste balanse etter pause (skoløs foran), og den er rigget til for å levere direkte etter oppholdet. Skreller?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 3 Current Leader – Har en smellfin oppgave foran seg her, og nå kommer vel det en etterlengtet seier? Gikk HELPIGG i mål etter sene luker sist, og hadde vunnet enkelt om lukene hadde kommet tidligere. Kommer ut med første BIKE, og blir den ikke for hissig så leder den dette rundt om.

V4-4 : 4 Just Fontaine – Er svært grunnkapabel, den er i toppform, og vinner dette om den bare skikker seg. Er etter Ready Cash, og er derfor en man ikke stoler fullt ut på. Sist var den dog fin, og leverer den slik igjen burde den være «klar». SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»