(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.2 000

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 er i gang klokken 20.00

Jarlsberg er sist ut denne lørdagen, og her er det altså GULLJACKPOT I V75-SPILLET. Husk også på at det er stor V65-jackpot (739 990 ekstra i sekserpotten) fra samme bane, og de bongene må leveres allerede klokken 19.15. Når det gjelder V75-omgangen så fant vi vår banker i V75-3, og der må vi bare tro MYE på 5 Nelson Rappen som det virkelig strålte av i debuten for Stall Hamre sist.

Våre komplette tips denne lørdagen er som følger:

V75-1 : 5 Å.M. Luna – Innledningsløpet er helskummelt om ikke favoritten innfrir. Her er nemlig ingen helt sjanseløse, og vi blir ikke veldig overrasket om det skreller til. Favoritten er dog motivert, og den avgjorde veldig enkelt i et ganske tilsvarende hoppeløp sist. Leverer den som sist så vinner den trolig igjen, og det er snakk om en klar tipsener. 15 Lome Perla – Har fått to løp i kroppen etter pause, og gikk en sterk sluttrunde sist. Tapte da for Å.M. Luna, men innsatsen var altså solid, og med to løp i kroppen kan den fort være ytterligere forbedret i kveld. Motbudet.

8 Smedtulla –
Er 20m billigere ute enn både Å.M. Luna/Lome Perla fra løpet nest sist, og der gikk den fakta OK i kulissene. Hadde en billig oppgave sist, og vant det løpet enkelt fra tet. Har funnet formen, og får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 15-8-1-11-14-13-3-12-2-4 C : 9-10-6-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.2 000

V75-2 : 10 Alegrito – Er egentlig helt overlegen på ren kapasitet her, og med tempo så blåser den fort inn til seier. Var tung i årsdebuten sist, men avgjorde likevel på klassehestens vis. Er garantert mye forbedret med det løpet i kroppen, og nå rykker man også skoene foran. Har en stor sjanse om den leverer på topp, og den står klart først på vår rank. 2 Kendrick B.R. – Blåser normalt til tet, og kommer å lede dette lenge. Gikk bra i monte sist, og var god til seier over mellomdistanse nest sist. La da inn en sluttrunde i 13-fart. En kjapp sprint er kun et pluss, den burde kunne minst 13,0 fra tet, og da blir den ikke enkel å fange. Motbudet.

4 Freedom – Floppet som superfavoritt sist, og den var ikke på topp da. Rapporteres bedre i jobbene igjen, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 2-4-5-8 C : 7-6-1-3-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.2 000

V75-3 : 5 Nelson Rappen – Var lekker i debuten for Stall Hamre sist, og det skal virkelig bli spennende å følge den utover i sesongen. Dette kan nemlig være noe for Derby om den utvikler seg utover i 2023. Husk på at vi her snakker om toeren fra Kriteriet i Sverige i fjor, og allerede da var den en av de bedre i årgangen. Her blir det normalt tidlig tet, og siden er løpet over. Er en soleklar tipsener som trolig bare vinner dette om alt går riktig for seg. 6 Jerven Junior – Løp inn i «veggen» sist, og slike opplevelser kan sette sine spor. Skulle den levere som best er den en av de som tar opp kampen mot favoritten, og den må med om løpet garderes.

10 Fakserling – Gjør kun gode løp, og sist viste den faktisk 21,5 s 300m. Dukker nok opp i fremste rekke igjen, og også dette er en garderingshest om man velger å spekulere mot favoritten.

Vår rangering : A : 5 B : 6-10-11-9-12-8 C : 3-7-4-1-2

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.2 000

V75-4 : 1 Donato Frecel – Fullførte fint etter pause nest sist, mens den var veldig uheldig sist. Var egentlig i tet da, men så kjørte Magnus Teien Gundersen på innsiden av pinnene, og Donato Frecel ble da likevel svart ut av 5 Take This Society. Mot siste sving kjørt dessuten Mikkelborg oppi med sin springer, og galoppen var ikke å unngå. Alt ble rett og slett feil, og etter løpet var Mikkelborg alt annet enn happy over kjøringen til Magnus Teien Gundersen. I kveld er nok den godeste Mikkelborg på revansjejakt, og det finnes ikke en mulighet i verden for at han slipper noe tet til favoritten her. Fra tet blir det kjørt så lenge det er krefter, og vår feeling er at den kan lede dette løpet rundt om. SPILLES! 10 Access – Trakk seg fra dødens nest sist, mens den vant enkelt i billige omgivelser sist. Er nok best når den får gå på innerspor, og baksporet trekker noe ned da den sliter litt på svingene. Kan uansett vinne, men trenger da tempohjelp. Motbudet.

5 Take This Society – Blir veldig hardt betrodd her, men må trolig vinne dette fra dødens, og det tror vi bestemt den skal få slite med. Holder toppform, men blir uansett ikke noe mer enn en outsider for oss.

Vår rangering : A : 1 B : 10-5-4-3-2-6-9 C : 12-11-8-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-5 : 2 Zander Solo – Er en veldig fin 4-åring som nå kommer ut i regi Stall Høitomt. Blir altså meldt rett i V75, og det hadde man aldri gjort om man ikke hadde vært svært fornøyd med den i jobbene før denne oppgaven. Vi blir alt annet enn overrasket om denne er helt «klar» direkte, og den må bare settes klart først i et småbillig løp som dette. 1 Finnskog Zolan – Er satt opp for denne oppgaven, den er kjapp fra start, og kan lede et løp som dette rundt om. Avgjorde sikkert fra dødens sist, og viste 27,7 s 300m da. Motbudet.

8 Tem Jahn – Blir trolig en klar favoritt i spillet, for det er et veldig snakk rundt denne. Imponerte også kolossalt etter pause sist, og jogget der en 25-tid med krefter igjen. Vær dog OBS på at dette tidligere har vært en notorisk galoppør, og vi vil se den i flere løp før vi stoler på den. Rankes ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 2 B : 1-8-6 C : 4-10-7-11-9-5-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 3 Formula Photo – Har vært forfulgt av uttur, og den fortjener virkelig en opptur. Sist tapte den flere lengder på siste bortre når den nesten galopperte. Kom siden sterkt tilbake, og kunne fakta ha vunnet det løpet uten dette som skjedde på siste bortre. Er egentlig god fra start, og vi blir ikke overrasket om Tom Erik Solberg ønsker å teste denne foran i kveld. Må med på alt av seriøse bonger. 4 Lasse B.R. – Fullførte bunnsolid sist, og har virkelig funnet formen. Hadde over 70% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det mener vi er helt feil. Kan naturligvis vinne, men skal ikke være såpass hardt betrodd, og vi velger derfor å spekulere.

6 Jonathan Star – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Ble ikke presset nedover oppløpet sist, og kom til mål med ubrukte draskylapper. Er en god hest som får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 4-6-8-9 C : 10-1-2-5-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-7 : 2 Gomnes Faks – Galopperte i comebacket sist, men er normalt trygg bak bilen. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, nå fester Raaum på BIKEN igjen, og har Gomnes Faks en normal dag så leder den dette rundt om. Settes frekt først i en ellers svært jevn finale. 1 Bjørn Bork – Spurtet bra sist, og var ikke mye slått. Kan få det sydd opp i rygg leder nå, og med luker er den sylvass på speed. Motbudet.

6 Tyri Loke – Har funnet formen i ny regi, og var klart bra i nederlaget sist. Er best når den får smyge med i rygger, og klaffer det med et slikt opplegg så er den ikke ueffen. Skal dessuten gå skoløs i kveld, og det er et pluss. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 1-6-3-12-7-5 C : 9-11-10-4

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»