(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V75-omgang fra Forus. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 000

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tirsdagens sending begynner klokken 18.00 / V75-1 er i gang klokken 19.00

Forus byr på en helt strålende V75-omgang denne tirsdagen, og vi spiller småfrekt i jakten på jackpotkronene. Bankeren som vi landet på kommer ut i ett av de løpene som vil bli bredt gardert i kveld, men ved å banke der så vil vi få et overtak på salen, om bankeren innfrir. 1 Lykkje Brage (V75-5) er en 4-åring som utvikler seg fint, den vant sprettlett sist, og vi tror på tet og slutt i kveld.

Våre komplette tips er som følger:

V75-1 : 1 Lookslikeabank – Har gjort to fine løp etter pause, og er på vei mot vinnerformen. Har en smellfin oppgave nå, og vi er litt inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt. Må bare prøves fra slike betingelser, og vi iler til med tipsnikken. 3 Viktor C.D. – Har gjort flere fine løp i Sverige, og det mot tøffere motstand enn dette. Kommer nå ut i ny regi, det er gode rapporter på den, og den skal med på en tidlig gardering. Motbudet.

6 Straight Line – Er best, men er også en av de mest usikre i feltet. Kommer nå ut etter en liten pause, den er blitt behandlet i oppholdet, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 3-6-8-9-4-2-10 C : 7-5-11

V75-2 : 12 Holly Winner – Er en ganske finstammet 3-åring som leverte en god debut. Havnet i tredje utvendig i det nevnte løpet, kom via sporene tidlig i sluttrunden, fullførte solid, og var ikke tom over mål. På klokken stod det 14,7 s 1000m / 13,0 s 300m. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og selv fra et «kaldt» spor skal den ha en god sjanse å runde samtlige. 1 Bottleneck Slide – Var bunnsolid til seier sist, og leverte karrierens beste løp da. Er god fra start, og skulle Pål Buer forsvare innersporet, ja, da blir den ikke enkel å ha med å gjøre. Motbudet.

2 Rubino – Ble plukket ned av Bottleneck Slite sist, men i følge Hegdal var den ikke sliten i mål, og han forventer sin springer ytterligere forbedret til denne starten. Har en fin oppgave foran seg, og må med på gardering.

Vår rangering : A : 12 B : 1-2-7-4-6-8 C : 3-9-5-10-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V75-omgang fra Forus. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 000

V75-3 : 3 Steinfaks – Gjør comeback etter en halsoperasjon, det er gode rapporter på den, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Har stadig blitt bedre fra start, og her regner vi med at GV klemmer til direkte. Leverer Steinfaks på topp etter denne halsoperasjonen så skal mulighetene være fine, og vi setter den knepent først. 4 Havglimt – Likte vi ikke sist, og den var ikke 100% da. Kommer nå ut etter en liten pause, er ordentlig god på sitt beste, men vi vil gjerne se den prestere på topp igjen før vi går hardere til på den. Vær også litt OBS på at den ikke har vunnet på de 13 siste startene som den har gjort i Norge, og slikt pleier aldri å være helt tilfeldig. Motbudet.

1 Emil Mollyn – Hadde en håpløs oppgave på Åby nest sist, men spurtet likevel sterkt ute i banen, og på klokken stod det 22,7 s 800m. Sist feilet den med krefter igjen på oppløpet, og da var den altså ute mot Tangen Bork. Hadde travet en lav 21-tid uten galoppen. Galoppen kom trolig av at den ble sårbeint. Er alt annet enn ueffen fra innersporet, og dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 4-1 C : 5-2-6

V75-4 : 1 Norheim Bork – Vinner dette om det ikke blir feil fra innersporet, og at den ikke galopperer. Leverte et strålende comeback sist, og kom alene til mål selv om den måtte innom en galopp. På klokken stod det 25,1 i sisterunden, og det må være bra. Det man dog skal være litt OBS på er at mammaen var klink ustabil, hun har født ustabile avkom (Norheim Elvira), og Norheim Bork viste sist at heller ikke den er helt travsikker. Vi tør derfor ikke å gå ALL IN fra innersporet, og nøyer oss med å sette den først på ranken. 4 Hage Tor – Var god på sitt beste i fjor, og gjør her en spennende start etter at vintertreningen er over. Er god fra start, og er bare formen sånn noenlunde så kan dette dreie seg om tet og slutt.

8 Allie Ø.K. – Er en hoppe vi liker, og det ble enkelt sist via en avslutning i 23-fart. Sporet trekker ned, men denne er såpass kapabel at den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 4-8-12-11 C : 7-9-3-5-2-10-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V75-omgang fra Forus. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 000

V75-5 : 1 Lykkje Brage – Dette løpet vil bli bredt gardert i kveld, men hva er vel da mer typisk enn at favoritten lurer alle fra tet? Var veldig fin til seier sist, og la da inn en sluttrunde i 25-fart. Har fått to løp i kroppen etter pause, den går nok ned mot 27,0 fra tet, og da skal dette dreie seg om en solid sjanse. Lar seg rett og slett ikke fange? SPILLES! 3 Bror – Er veldig rask, men Djøseland varsler et defensivt opplegg etter pause, men skulle han finne ryggen til favoritten så trenger den ikke å være borte om lukene kommer på oppløpet. På ren kapasitet duger den, og skal inn som et 2-valg.

9 Nylund – Kommer ut etter pause, den er fikset på, og pleier å levere direkte etter opphold. Er lynrask fra start, den vil trolig sitte fint på det, og får stå som løpets klare outsider. Garderer man videre så er ikke mange helt sjanseløse, og dette er et typisk «en eller alle løp».

Vår rangering : A : 1 B : 3-9-6-5-15-14-4 C : 7-8-13-2-11-10-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 1 B.J’s Brogård – Dette kan være rundens skrell, og vi velger å varsle skarpt for den. Den spurtet voldsomt etter pause tredje sist (08,9 s 300m), mens den fullførte klart positivt i seiersløpet til 7 Strong Vacation nest sist. Nå sist ble det galopp i en noe trang situasjon, men oppløpet i etterkant var strålende (10,0 s 300m), og dette er en hest som har funnet superformen. Er brennkvikk fra start, og har tidligere ganske enkelt svart ut 5 Muito Obrigada. Her er vi inne på at Svein Ove Wassberg er veldig sugen på å teste sin springer foran, og på en lynrask bane blir vi alt annet enn overrasket om den leder hele veien. SE OPP! 7 Strong Vacation – Var fin sist, og vant enkelt på en god tid da. Er litt spesiell, og tåler ikke å bli brukt for mye underveis. Fra dette sporet er det en vingelrisk, og det er slett ikke sikkert det løser seg som sist. På form og kapasitet er den god nok, men fra dette sporet blir den kun et andrevalg.

5 Muito Obrigada –
Holder usikker form, og var svak sist. Dog er dette en spesiell hoppe, og ingen bør bli overrasket om den plutselig presterer bra igjen. Blir uansett kun en outsider inntil videre.

Vår rangering : A : 1 B : 7-5-2-8-9 C : 4-3-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-7 : 9 Thai M. Square – Leverte et helt spinnvilt løp etter en grov galopp (sparket oppi) nest sist, mens den fullførte fint mot knallgode hester i Sverige sist. Det man skal være litt OBS på er at den gikk på en voldsom opphenting nest sist, den var ute på en langreise sist, og vi er litt inne på at Buer ikke vil være for offensiv med sin springer i kveld Har fått to tømminger på rad, og slikt pleier å ta ut sin rett. Grei favoritt, men vi tør ikke å banke. 3 Jackpot B.R. – Trodde vi mye på sist, og den vant enkelt med ubrukte draskylapper. I kveld blir det normalt tet, dette er en ordentlig god hest, og vi er inne på at den kan lede hele veien. Motbudet.

4 Dark Knight – Var bunnsolid i nederlaget sist, og holder toppform. Det er dog et minus at den alltid må gjøre jobben selv, for det er aldri enkelt i et grunnlag som dette. Blir derfor kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 9 B : 3-4-1-11-5 C : 6-2-7-8

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»