(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang fra Sørlandet. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sørlandet byr altså på V65 JACKPOT denne kvelden, og det er en ordentlig flott V65-omgang som venter. På Andelstorget banker vi talentfulle 8 Grude Trygve i V65-spillet.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Cuando Bailando – Virker å være veldig på riktig vei etter pause, og den gjorde et solid løp etter galopp sist. På klokken stod det 14,4 s 1000m / 11,8 s 300m. Skulle den være ytterligere forbedret til løpet i kveld så gjør den seg ikke bort, og vi setter den frekt først. Totalt plukker vi med oss fem hester i innledningsløpet.

V65-2 : 4 Rams Bror – Kom ut etter pause sist, og det var gode rapporter på den direkte. Feilet da på startsiden, men viste 24,0/1000m etter galoppen, og gikk et meget bra løp før den feilet igjen på oppløpet. Hadde et sterkt fjorår, den varslet altså form etter pause sist, og her må man være litt på vakt. Prøves som en frekkis mot helt riktig motstand.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 1 Lucifer – Er den helt overlegent beste hesten her, men dette er en halshest, og var altså ikke på topp sist. Gikk et bra løp etter galopp, men den kan enda bedre. I kveld er det normalt en bedre luft for den, den er flink fra start, og blir den bare ikke fast så har den en stor sjanse. Skal stå klart først, men vi tør ikke la den stå alene da den trolig vil være noe variabel pga halsen.

V65-4 : 8 Grude Trygve – Er talentfull, og har mye å gå på. Vant enklere enn hva det kunne se ut som sist, og da gikk det altså i 25-fart nedover oppløpet. Har overkapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto, og den har en stor sjanse om alt går riktig for seg. Er en svært motivert storfavoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 9 Blue Spirit – Gikk et solid løp sist, og holder sin flotte form. Møter helt riktig motstand her, og løser det seg bare litt fra baksporet så har den en god sjanse. Skal stå først på ranken. Luringen er 5 Quality Diva som spurtet bra etter hinder på veien sist, og som er ordentlig bra når den har funnet formen.

V65-6 : 11 Lesja Odin – Er ikke like bra som tidligere, men den er uansett mer enn god nok å runde denne gjengen fra tillegg. Er behandlet siden sist, og den skal stå først på ranken. 6 Glans Tider – Galopperte sist, men var god i nederlaget mot en såpass bra hest som Idu Bork nest sist. Feilfritt er den fort med helt der fremme, og skal med på en tidlig gardering.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»