(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V64-omgang fra Färjestad. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En svært innholdsrik uke venter, og her finnes det en rekke høydepunkter. Allerede i kveld er det V65-JACKPOT i Bergen, og her ligger det 270 985 ekstra i sekserpotten. Tirsdag er det så V75-JACKPOT på Bjerke, og her ligger det 500 000 ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det stor V86-JACKPOT fra Sverige, og her ligger det 6 730 623 ekstra i åtterpotten. Lørdag 1. april byr Varig Orkla på V75-fest, og her blir det igjen GULLJACKPOT.

Her skal det dreie seg om V64-omgangen til Färjestad, og på Andelstorget banker vi 10 Always A Pleasure (V64-4). Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 11 Afrodite Face – Feilet seg bort fra sitt trange spor i volten sist, og tapte en del. Gikk siden PIGG i mål etter sene luker, og den varslet form direkte etter pausen. Er svært grunnkapabel, her er den billig ute når det gjelder motstand, og den burde dessuten få en fin start fra springsporet. SE OPP!

V64-2 : 7 Östby Saga – Spurtet meget sterkt nest sist, og da viste klokken 23,2 s 300m. Sist fikk den aldri fritt frem, men det så uansett ut til å være maks. Kommer nå ut igjen på sin beste distanse, den er kjapp fra start, og er alt annet enn ueffen i et løp som dette. PASSES!

V64-3 : 10 Unico Broline – Var helt fantastisk i fjor, og den radet opp med solide prestasjoner. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, rapportene er gode, og det kan bare være slik at den er helt klar direkte. Settes først, men vi vil se den i noen løp etter pause før vi går til på den som en banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 10 Always A Pleasure – Har overkapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto, og dette er kveldens beste banker. Kommer ut i årsdebut, men rapportene er gode, og vår klare feeling er at den bare spinner rundt en billig gjeng som dette. Taper ikke om alt går riktig for seg. ALL IN!

V64-5 : 10 Babsans Bankir – Utviklet seg veldig sterkt i fjor, og tjente nesten hele grunnlaget sitt da. Kommer nå ut etter en pause, det blir skoløs på alle fire direkte, og den må ha en god sjanse i et løp som dette. Se også litt opp for 2 Black Mission som er på riktig vei, og nå blir det skoløs på alle fire.

V64-6 : 5 Global Billboard – Har en passende oppgave foran seg i finalen, og leverer den i nærheten av hva den kan etter pause så skal sjansene for seier være gode. 7 Ad Astra – Satt fast i kulissene sist, og var positiv etter pause. Gjør seg ikke bort om det bare klaffer litt underveis. Motbudet.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»