(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V4 og V5-omgang fra Bjerke. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bjerke byr på en spennende V4-lunsj onsdag, og de helt klare bankerne finnes ikke i denne lunsjomgangen. På Andelstorget spiller vi bankerfritt, og skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 2 Vesle Vilje – Har ikke akkurat radet opp med seire på slutten, men den holder toppform, og gikk strålende etter tidlig galopp sist. Da viste klokken 26,6 s 300m. Er 20m billigere ute kontra 9 Asakstjerne som den møtte 6. desember, og løser vår ide ut, ja, da blir den ikke enkel å plukke ned. Leder dette svært lenge? SPILLES!

V4-2 : 7 Vina Af Sola – Er under en veldig fin utvikling, og den er verdt litt oppmerksomhet i det som er et svært jevnt løp for «kaldingene». Feilet fra seg seieren på oppløpet sist, og hadde gått ca 32,0/2140ma uten den galoppen. Kan nok en 31-tid på en god bane, og feilfritt gjør den seg ikke bort. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 5 Abrakadabra – Har gjort helt OK løp på slutten, og formen er ikke så verst. I dag er vi inne på at det kan bli tidlig tet, og i et vanlig lunsjløp så vil den naturligvis ikke bli enkel å ha med å gjøre. Skal stå først på ranken. Se litt opp for 8 Glamour Tilly som kommer ut i regi Stall Hamre. På ren kapasitet er dette en god hoppe i grunnlaget, og skulle den være forbedret i ny regi så dukker den opp på foto. OBS!

V4-4 : 6 Briskeby Miks – Gjør en spennende start etter en treningspause, og det er mulig den trenger noen løp før toppformen er der. Er uansett såpass bra på ren kapasitet at den burde være med å kjempe om seieren direkte. Spilles!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»