(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang fra Solänget. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 000

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solänget byr på en helt herlig V75-omgang denne søndagen, og det skal altså kjøres fire Breeders' Crown-forsøk i V75-spillet. Den beste bankeren kommer ut direkte, og vi tror mye på tet og slutt for 6 Esprit Sisu. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 6 Esprit Sisu – Kommer tilbake etter en treningspause, og Wäjersten velger å makse balansen direkte (skoløs rundt). Det vitner om ambisjoner, og at han kommer med en hest i bra form. Her blir det normalt tidlig tet, og siden må sjansene for seier være store. Er en svært motivert favoritt.

V75-2 : 8 Jurista – Var knallgod på sitt beste i fjor, og var fullt godkjent i årsdebuten sist. Wäjersten sine hester pleier å gå MYE frem med en blåser i kroppen etter opphold, og det gjelder nok også Jurista. Selv fra et «kaldt» spor må den være tidlig aktuell, og vi setter den frekt først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 1 Holger – Er en svært toppstammet 4-åring som endelig begynner å vise litt av hva den kan. I årsdebuten sist ble det en enkel seier fra tet, men uten at vi var 100% fornøyd med stilen på den. Har garantert gått frem med det løpet i kroppen, og fra tet jogger den 15,0 på distansen. Da vil de andre slite, og vi tror mye på denne favoritten.

V75-4 : 4 Glorie D’Empire – Liker seg best i tet, og er en helt annen hest når den kommer seg foran. Det gjorde den nest sist, og da var den smellfin til seier. Er lynrask fra start, og normalt suser den til tet. Fra tet er det hesten å slå, og dette frekke objektet står klart først på vår rank.

V75-5 : 6 Hulte Annika – Dette er et småskummelt løp for «kaldingene», og her kan det være smart å plukke med litt hester. Ideen vår kommer tilbake etter en lengre treningspause, men pleier å være god etter slike opphold, og den må passes. På ren kapasitet duger den nemlig i massevis…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 1 Mellby Lion – Fikk aldri sjansen sist, og kom til mål med alle kreftene sine i behold. Dette er en meget fin hoppe som vi tror mye på utover året. Innersporet kan bli en felle, men blir den bare ikke fast så dukker den opp der fremme. Løpet ellers er VIDÅPENT, og vi garderer bredt. Se også opp for 4 Karma Mearas som er meldt med sko og vanlig vogn, men som Svante Båth uttaler på sin hjemmeside at vil gå SKOLØS og med BIKE for første gang i karrieren. Det kan løfte en hest betydelig.

V75-7 : 7 Monastery Boko – Er variabel, men når den er som best så er den en av de beste i årgangen. I årsdebuten sist havnet den i dødens, og feilet fra seg en plass helt der fremme med under 100m til mål. Hadde travet ca 12,0/2140ma fra dødens, og prestasjonen var altså knallsterk. Skulle den levere noe slikt her så duger den i massevis, og den må med på alt. Er også blitt strøket inn ett spor. SPILLES! Glem ikke 2 Gatling ved gardering. Vi er fullt klar over at den nå er ute på «dypt vann», men dette er en 4-åring som stallen tror på, og den har altså vunnet 5 av 9 løp. Nå er den meldt med første BIKE, den er lynrask fra start, og kan kanskje lede dette rundt om. OBS!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»