(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V65-omgang fra Momarken. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Momarken avrunder uken med en spennende JACKPOTOMGANG, og dette er en omgang med potensial. Vår største til Kr.1 800 er uten bankere, og kan gi meget bra betalt om vi treffer med noen av luringene som er med på bongen. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 6 Hennessy AM – Gikk et toppløp mot knalltøff motstand sist, og den er langt billigere ute nå. Sist gikk den uten sko, men den trives med sko på alle fire som den skal gå med i kveld, og skal ha en solid sjanse i et løp som dette. Skal stå klart først på ranken.

V65-2 : 4 Farddalas – Er ingen stor vinnerhest, men den har flott form, og spennende betingelser foran seg nå. Her blir det trolig tet, deretter rygg leder, og med luker på oppløpet så kan den speede ned alt. Settes frekt først i et løp hvor det ikke skiller så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 8 Voje Dino – Virker å være på vei mot formen igjen, og den fullførte fint mot bedre hester enn dette sist. Har motstandsmessig en helt riktig oppgave foran seg, og klaffer det bare litt underveis så har den normalt en bra sjanse. Skal stå klart først på ranken.

V65-4 : 3 Remlov – Har MYE inne, og kommer å senke rekorden sin betydelig i kveld. Jogget 29,9 s 1000m som helt ubrukt sist, og gjorde det under ikke helt optimale forhold. Hop opp er naturligvis et stort pluss, og fra eventuelt tidlig tet skal det en svært god hest til for å knekke ned denne. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 1 Bjøre Lydia – Kan bli overflydd av 4 Tyrifaksen, men den vil uansett være sikret et bra løp. Til denne starten fester man på et helstengt hodelag, rykker skoene rundt, og den skal igjen gå med BIKE. Blir makset utstyrsmessig da man skal jakte en banerekord for eldre hopper. Glem ikke at denne i fjor (12. juli) åpnet første 500m på 19,1 og første 1000m på 20,3. Da var distansen 2100ma, og den holdt helt fantastisk til andre. Hvordan er så formen nå? Den er meget bra, og den fullførte sterkt fra dødens sist. Må bare prøves fra slike betingelser, og vi roper et varsko!

V65-6 : 2 Rouge Tile – Debuterte for dyktige Malmin sist, og han viste frem en forbedret hoppe direkte. Gjorde et meget sterkt løp fra dødens, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Husk på at det var første gang ut etter nesten ett års pause, og vi regner med at den har gått en hel del frem til denne starten. Distansen er kun et pluss, sporet er perfekt, og det ser ut som en bra sjanse. 10 Speedy Vici – Er hesten i mot, og den avgjorde enkelt når lukene kom på oppløpet sist. Er en god hest i et løp som dette, og den kommer nok tungt nedover oppløpet. Motbudet!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»