(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V4-omgang fra Klampenborg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Birger og Morten byr på følgende til Klampenborg lørdag:

Det er en utfordrende V4 denne lørdagen selv om ikke feltene er så store.
I V4-1 har trener Jessica Long god tro på 3 Amanda. Formen er fin på hoppa som ble tredje i Dansk Derby i fjor. Amanda møter tøff motstand fra bla 1 Onyx og 2 Ravaillac så vi velger å gardere.

V4-2 er et vidåpent handicapløp hvor vi garderer godt. 9 Penny viste ingenting i fjor, men fikk på blinkers første gang ut i år og leverte en veldig god innsats. Blinkersen er fortsatt på, og vi setter Penny først på ranken.

I V4-3 er vi veldig spente på 3 Silas. Han startet bare en gang i fjor og skuffet da. Dette er en hest som er kjøpt inn av hardsatsende hesteeiere, og vi tror 3 Silas kan langt bedre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I V5 spillet tror vi det beste holdepunktet er 6 Big Bastian i V5-5. Han sto igjen i starten i sitt debutløp, men avsluttet veldig fint. Det var gode hester med i det løpet, og 6 Big Bastian avsluttet best av samtlige.

Ellers tror vi det går an å gå tynt i V5-2 der 2 Nascetta har et fint løp. Hun skal imidlertid gi 4 Giant Fortune syv kilo, så vi tar med henne pluss 3 Shining Al Danah på de litt større systemene.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»