(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagen og søndagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 772

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum tømte V86-lukene fra Bjerke og Jägersro 24. mai - Over 1,3 millioner innspilt

V86-tipsene til undertegnede satt mildt sagt bra denne onsdagen, og den mellomste bongen på Nettavisen til Kr.864 betalte ut svært solide Kr.35 660.-

På Andelstorget ble det fullklaff for hele 37 andelslag, og de var som følger:

* 4 bonger a Kr.400 (5 andeler a Kr.101) betalte ut Kr.33 380 hver seg.
* 10 bonger a Kr.1 000 (4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.35 660 hver seg.
* 8 bonger a Kr.1 200 (4 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.35 696 hver seg.
* 8 bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 588 hver seg.
* 2 bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.39 904 hver seg.
* 1 system a Kr.6 000 (20 andeler a Kr.319) betalte ut Kr.42 980.
* 4 systemer a Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.40 860 hver seg.
Totalt spilte vi inn 1 350 000, og omsatte for 90 000.

Lørdagens sending begynner klokken 12.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Solvalla byr på en helt fantastisk V75-omgang lørdag, og dette er en omgang som vi tror gir meget solid betalt. Det vrimler av spillbare objekter, og her er det bare å lese all vår tekst nøye. Den beste bankeren, og hesten vi står alene på kommer ut i V75-5. 4 Castor The Star er under en rivende utvikling, og skal ha en meget solid sjanse å lede rundt om. Når det gjelder våre siste info bonger samt systemer så bestemmer vi oss først nærmere start. Våre komplette tips er som følger:

V75-1 : 3 Imhatra AM – Årets utgave av Stoeliten er langt fra den best vi har sett, og her er det fakta et veldig skille på hestene. Imhatra AM var fantastisk, og stilen på den var helt utrolig bra når den vant nest sist. Gjorde også et solid løp mot eliten sist, men var likevel ikke like god. Nå blir det tette starter, og det er et aldri så lite usikkerhetsmoment. Kommer uansett å lede lenge om den kommer seg foran, og skal stå først på ranken. 10 Sister Sledge – Leverte en svak årsdebut selv om det ble seier da. Sist bar den MYE forbedret, og den avgjorde ganske enkelt etter en sluttrunde i dødens. Er på vei mot formen, og skulle Gocciadoro gå «amok» i dødens med sin springer, ja, da trenger det ikke blir feil å komme bakfra. Motbudet.

5 Zeudi AMG – Ble sittende bom fast som fulltanket mot eliten sist, og den virker å ha funnet superformen. Henter normalt ikke en lengde på Imhatra AM, og dermed er dette noe sjansebetont. Er dog såpass god at den kan vinne nesten uansett hvordan det blir kjørt, men med tanke på dødens-risiko så ranker vi den som løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 10-5 C : 2-1-9-6-4

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagen og søndagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 772

V75-2 : 7 Toscana Southwind – Kom ut i ny regi sist, og vi likte det vi fikk se av den. Ble sittende bom fast som fulltanket bak 2 Kit Crown, og hadde vunnet det løpet med luker. Dette er en vinnerhest, og i fjor kammet den altså med seg hele fem seire. Rapportene på den etter løpet sist er svært oppløftende, og Troels Andersen mener den kan senke tiden fra sist med mye. Har dessuten løst meget bra ut fra tilsvarende spor i volten tidligere, og skulle han ta seg til tet så blir nok den kjørt der. Slår til som en av lørdagens store godbiter? 1 Ultra Violet – Viste 11,5 s 1000m sist, og forsvant fra til en veldig enkel seier. Innersporet er sjansebetont, og tidligere har den kun løst middels bra ut fra innersporet. Skulle Andre Eklundh likevel greie å holde opp innersporet så er naturligvis sjansene for seier gode. Nå rykker man bakskoene, og det er hestens beste balanse. Andrevalget.

14 Infinity Sisu – Vant mot en billig gjeng på en elendig bane nest sist, mens den fullførte fint med litt krefter igjen bak knallgode Southwind Boko sist. Nå rykkes skoene rundt, og klaffer det bare litt på veien så er denne såpass kapabel at den kan runde samtlige. Dette er løpets outsider. Løpet ellers er VIDÅPENT, og ingen er fakta 100% sjanseløse.

Vår rangering : A : 7 B : 1-14-11-2-9-3-13 C : 15-4-5-6-8-10-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagen og søndagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 772

V75-3 : 3 Hipster K. – Har vi faktisk blitt imponert av i år, og det er en helt annen hest kontra hvordan den var i fjor. Var meget god mot tøff motstand både fjerde sist, og tredje sist. Så skyllet den rundt feltet nest sist, mens den vant som helt ubrukt sist. Fyker til tet, den går nok 12,0 på en lynrask bane, og kommer å lede dette lenge. Settes først. 1 Friend Of Elves – Gikk bra i tøffe omgivelser sist, og holder sin flotte form. Kommer å få løpet i rygg leder/tredje innvendig, og med luker på oppløpet er den giftig. Kan opplagt vinne om det løser seg, og det pleier det ofte å gjøre med Magnus Djuse i «jollen»… Motbudet.

8 Dragons Bar – Var det noen helt enorme meldinger på sist, men selv om den vant så likte vi den ikke 100%. Nå skal den være forbedret, men det er vingelrisk fra dette sporet, og vi nøyer oss derfor med å plassere den på outsiderplassen. Bak disse er det ganske jevnt, og det trenger ikke være feil å plukke med seg litt hester.

Vår rangering : A : 3 B : 1-8-2-9-6-11-12 C : 10-4-5-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagen og søndagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 772

V75-4 : 2 Smile Silvio – Er en hest som Stall Untersteiner har snakket veldig opp, og de tror rett og slett mye på denne. Kommer ut uten sko på alle fire og med en BIKE for første gang, og de to endringene kan gjøre denne 40m forbedret. Skjer det så kan den være helt «klar», og det er snakk om en tipsener som vi tror mye på. 6 Sir Express – Gikk en bra sluttrunde på Lunden sist, og vi likte det vi fikk se. Har vært ganske bra fra start tidligere, og skulle den greie å ta seg til tet så har den en meget bra sjanse. Motbudet.

7 Peter Pan – Har tidligere avslørt at den er kjapp fra start, og vil nok bli laddet med innledningsvis. Avgjorde på en bra måte sist, og man har prikket toppformen perfekt inn mot denne finalen. Nå får den prøve BIKEN for første gang, og det vil gjøre den enda hurtigere fra start. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 6-7-1-9-3-10-4-11 C : 12-5

V75-5 : 4 Castor The Star – Er en 5-åring som har utviklet seg noe kolossalt, og sist var den helt fantastisk i nederlaget. Dundret til tet, tok i mot kanonen Francesco Zet i sluttrunden, og solgte seg svært dyrt. Ble plukket ned på streken, og da gikk oppløpet i 07-fart… Her blir det tidlig tet, den er billigere ute, og vi blir svært overrasket om den taper denne finalen. Er en klar banker i en ellers vrien V75-omgang. 9 Yuvaraj – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den var bunnsolid i Danmark sist. Utvikler seg fint, og med tempo er den igjen trippelaktuell. 5 Laredo Boko – Har radet opp med sterke prestasjoner på slutten, og er i en fantastisk form. Minuset er at den trolig må vinne dette fra dødens, og det tror vi rett og slett ikke går. Er uansett løpets outsider, og garderer man favoritten, ja, da må den med.

Vår rangering : A : 4 B : 9-5-10-7-6 C : 3-1-11-2-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 12 Falcon Eye – Dette er en helt fantastisk finale, og det blir ikke mye bedre enn dette. Her prøver vi oss med en fra dypet, og er litt inne på at Falcon Eye kan skrelle. Den har fått to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til «The Untersteiners», og sist var den kanongod i nederlaget. Har vært enda bedre i jobbene etter det løpet, og det kan virke som om svenskene ikke forstår hvor bra denne er. Blir nemlig ikke helt tatt på alvor i denne finalen. Glem ikke at den i NM i fjor ikke var langt bak Stoletheshow/Cicero TG, og vi holder Falcon Eye svært høyt. Sporet er naturligvis ikke det beste, men her blir det kjøring, og det kan bli riktig å komme bakfra. SE OPP! 1 Karat River – Var stor i nederlaget sist, og har funnet toppformen. Er god i fra start, og den får trolig dårligst rygg leder på 2 Readly Lavec. Blir den bare ikke fast så er den mer enn god nok, og den skal med på en tidlig gardering.

8 King Of Everything – Var helt enorm når den vant fjerde sist (10,0 s 800m), mens den ble sittende bom fast som fulltanket tredje sist. Nest sist var den klink overlegen etter en avslutning i 09-fart, mens den sist ikke var noe fin, og fikk seg en pause etter det løpet. Er behandlet i denne lille pausen, og tilbake på sitt beste er den såpass god at den opplagt kan vinne denne finalen. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 12 B : 1-8-2-4-9-11 C : 7-5-3-10-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-7 : 2 Imperatur AM – Er satt opp for denne oppgaven, og etter at den så strålende ut i årsdebuten sist så går tonene i dur fra Stall Gundersen. De sier rett ut at de kommer med ambisjoner, og Magnus Teien Gundersen kommer å kjøre denne i tet. Glem ikke at den i fjorårets Derby var foran 8 Kentucky River fra likestart, og er nå 20m billigere ute. Slår til som en godbit i finalen? 13 Fakir De Mahey – Denne er bra, og den kan skrelle til. Ble disket fra seieren sist pga den ikke travet 100% på oppløpet. Hadde da enkelt slått knallgode Oracle Tile, og travet 10,1/2100ma. Har stor fart i kroppen sin, og får den bare gå med i rygger så er den svært giftig på speed. Står neppe tilbake for noen her, og vi ranker den frekt inn som et 2-valg.

8 Kentucky River – Er altså 20m tøffere ute kontra vår ide, men er knallgod, og kommer til start med toppform. Per Nordström er dog taktisk ikke veldig god, og det må man være i slike løp, ellers blir det langt til mål. Blir derfor kun en outsider for oss. Løpet ellers er svært jevnt, det skiller lite, og vi blir ikke overrasket om det skreller til.

Vår rangering : A : 2 B : 13-8-6-15-11-3-4-10-9 C : 12-14-7-1-5

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»