(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V64-omgang fra Gävle. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En svært innholdsrik uke venter, og det store høydepunktet denne uken skjer på lørdag hvor det igjen er duket for SUPER SATURDAY. Her blir det V75-finaler på Solvalla, og GULLJACKPOT I V75-SPILLET på Jarlsberg. Vi byr på fyldige tips til begge baner, og de blir lagt ut sent fredag ettermiddag (Solvalla) / lørdag ca 1000 (Jarlsberg). Når det gjelder V64-omgangen til Gävle så er det altså millionjackpot, og solide betingelser for spillerne. Omgangen er dessuten krevende, og vi tror på flotte kroner til de med riktig rekke. Vår småfrekke banker i denne omgangen kommer ut i finalen, og her står vi alene på 3 King Only The One som debuterer for Wäjersten.

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Nagai Ashi – Har vært meget bra etter pause, og skulle egentlig ha stått med to strake seire. Sist kjørte nemlig Mats Djuse oppi i en foranliggende ekvipasje, galoppen var ikke å unngå, og dermed gikk seieren tapt. Kom sterkt tilbake, og hadde krefter igjen. Nå er nok kusken på revansjejakt, motstanden er den riktige, og den er spillbar her.

V64-2 : 3 Fia Godiva – Her er det jevnt blant de beste, og vi plukker med oss noen hester. Ideen dukker opp i regi Øystein Tjomsland, og da må man alltid være på vakt. Kommer dessuten ut skoløs og med BIKE for første gang i karrieren. Her har man rett og slett rigget den til for at den skal levere solid direkte. Motstanden er riktig, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 4 Holms Herkules – Ser ut til å gå litt under radaren her, og det mener vi er helt feil. Har fått to løp i kroppen etter pause, og var god i nederlaget mot Farmpilot sist. Vant 3 av 9 løp i fjor, og den pleier å dukke opp på foto i løp som dette. Kan kjøre seg tidlig til tet, og siden må sjansene for seier være gode. Slår til som en ordentlig godbit?

V64-4 : 6 I Am D. – Fikk sjansen altfor sent sist, og gikk PIGG i mål med krefter igjen. Møtte da vel så gode hester som dette, og kusken var ordentlig fornøyd med den. Sporet burde den håndtere, og klaffer det bare bedre enn sist så skal denne bli vrien å ha med å gjøre. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 3 Falcon AM – Kom ut i ny regi sist, ble aldri kjørt med, og ble sittende bom fast med krefter igjen over mål. Gikk da med treningsbalanse, mens det i kveld blir skoløs på alle fire samt at man fester på en BIKE. Er ordentlig god på sitt beste, og den kan nesten ikke få en finere oppgave enn dette. Må med på alt av seriøse bonger. OBS!

V64-6 : 3 King Only The One – I en åpen og svært spennende JACKPOTOMGANG denne kvelden så går vi for nykommeren til Wäjersten som kveldens beste banker. Dette er en FUX med stor kapasitet, og det er en hest vi liker skarpt. Den har MYE inne, og er bedre enn det grunnlaget den har på konto. Sporet er perfekt, og med den verste konkurrenten i bakspor ser dette veldig riktig ut på forhånd. Dette kan bli en stor HIT for Wäjersten, og den må bare prøves direkte. ALL IN!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»