(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang på Romme. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme står for fredagslunsjen, og dette er en omgang vi liker skarpt. Bankeren som vi går ALL IN på Andelstorget på dukker opp i V65-3, og vi spekulerer ikke mot 7 Björs Balder. Vi skal ellers til lukene med følgende snadder:

V65-1 : 3 With Pleasure – Er en hoppe som utvikler seg fint, og var meget god på en snøblandet grusbane sist. Gangen før avgjorde den sikkert, men var ikke like fin da. Her er det med få unntak billig i mot, den kan nok på 15-tallet, og normalt skal det rekke en bit i et løp som dette. Skal stå først på ranken.

V65-2 : 3 Jopp – Denne er fakta ikke så verst, og skal passes nå. Gikk riktignok kun et helt greit løp sist, men ble trolig felt av banen da. Gangen før havnet den i tredjespor som etter hvert ble til dødens. Fikk så andre utvendig vel runden fra mål, og ble siden sittende bom fast med krefter igjen. Leverer den en slik prestasjon her så rekker det en bra bit. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 7 Björs Balder – Er en 4-åring under en rivende utvikling, og blåser fort rundt disse om den skikker seg. Gikk enormt etter galopp nest sist, og da viste klokken 25,7/1000m etter galoppen. Sist gikk den 23,1 s 1500m / 20,8 s 500m. Var helt rå i nederlaget da. I et slikt lite felt betyr tilleggene mindre, og den må ha en stor sjanse om alt går riktig for seg. VI BANKER!

V65-4 : 11 Queen Of Gunners – Har overkapasitet for et løp som dette, men er dessverre håpløst ustabil, og ikke å stole på. Oppfører den seg ikke på fredag så vil den omtrent miste alle poengene sine (ettall øverst i raden), og her er nok Magnus Djuse interessert i å få den på bedre tanker. Settes knepent først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 3 Kee Keeper – Best er innvendige 1 Neon Bank, men innersporet for den er svært sjansebetont, og vi prøver å spekulere mot favoritten. Ideen er en annen god 5-åring som er ordentlig bra på sitt beste. Dukker opp i en årsdebut her, sporet er perfekt, og kusken knallgod. Kan lede et slikt løp rundt om skulle den levere direkte etter sitt treningsopphold.

V65-6 : 4 Bakerman – Gjorde comeback sist, og var positiv direkte. Ble sittende bom fast med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten av oss. Er trolig MYE forbedret med det løpet i kroppen, den er svært grunnkapabel, og må regnes tidlig her. Fikser lunsjkronene fra Romme?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»