(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang fra Bollnäs. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 000

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bollnäs byr på en herlig V75-omgang søndag, og vi har som vanlig jobbet svært godt med løpene. På Andelstorget går vi ALL IN på 3 Stjärnblomster (V75-2), og den taper ikke om alt går riktig for seg. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 10 Exactement – Utvikler seg strålende, og er i en ordentlig bra form. Den satt bom fast som fulltanket tredje sist, vant enkelt nest sist, mens den igjen ble sittende fast sist. Møter en overkommelig gjeng i innledningsløpet, og den er spillbar. Løpet ellers er jevnt, og vi plukker med oss noen hester.

V75-2 : 3 Stjärnblomster – Har et gaveløp foran seg her, og den taper ikke om det ikke skjer noe uforutsett. Var tung i årsdebuten sist, og måtte faktisk dele seieren da. Er normalt mye forbedret til denne starten, nå rykker man skoene bak, og fra tidlig tet skal dette løpet være over. BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 5 Ayron – Var klart forbedret etter pause sist, og ble da sittende fast med krefter igjen til slutt. Er nå kuskeplusset med Magnus Djuse, den er kjapp fra start, og skulle den ta seg til tet så må sjansene være gode. Settes frekt først.

V75-4 : 5 Maximize’em – Galopperte direkte sist, og ble siden passivt kjørt i køen. Avslutningen nedover oppløpet var imidlertid sylvass, og vi likte Maximize’em skarpt. Wow, hvor bra den var. Løser den bare feilfritt ut her så må sjansene være gode, og den skal stå klart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-5 : 7 Farm Zelda – Har en skreddersydd oppgave foran seg her, og vi er inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt. Gikk flere gode løp i fjor, det er solide rapporter på den etter pause, og her skal man rett og slett være på vakt. SPILLES!

V75-6 : 7 Floydside AM – Er i toppform, og den er verdt litt oppmerksomhet her. Den gikk bra etter en grov galopp nest sist, mens den sist ble sittende bom fast mot bedre hester enn dette. Er alt annet enn ueffen om det løser seg fra tillegget, og vi setter den frekt først.

V75-7 : 1 Sweet And Wild – Var enormt tapper etter en mildt sagt strevsom reise sist, og gjorde nok muligens karrierens beste løp da. Har ikke det løpet kostet mer enn det smakte så har den normalt en god sjanse i finalen. Er flink fra start, og fra tet blir den ikke enkel å ha med å gjøre. SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»