(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V64-omgang fra Örebro. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Örebro byr på en utfordrende JACKPOTOMGANG denne kvelden, og på Andelstorget spiller vi med to bankere. Der går vi ALL IN på 14 Jeannica (V64-4) og 7 Adthemission (V64-5). Vær OBS på at sistnevnte ikke blir noen favoritt, men vi føler sterkt for den, og tror på tet og slutt.

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 7 Oxidizer – Har en råtten rad, og blir neppe veldig mye spilt i innledningsløpet. På ren grunnkapasitet er den dog best, og vær også OBS på at den sist ble sittende bom fast som fulltanket over mål. Er muligens på vei mot litt etterlengtet form igjen, og den duger i massevis i et løp som dette om den først har funnet formen. Prøves som et helfrekt objekt i et ellers veldig jevnt oppgjør.

V64-2 : 3 Buxton – Dette løpet er helskummelt, og vi garderer bredt. Ideen ble felt av en elendig bane sist, mens den fikk maks i årsdebuten nest sist. Har en sjeldent fin oppgave foran seg nå, og glem ikke at denne travet 14,7/2120ma tredje sist. Traver den 15,5-16 fra strek på denne sprinten så vil trolig det rekke langt. Settes først, men løpet garderes altså bredt.

V64-3 : 3 Picobello – Leverte en positiv debut for Oskar J. Andersson sist, og den var forbedret direkte. Bør ha gått ytterligere frem med det løpet i kroppen, sporet er perfekt, og den har normalt en bra sjanse i billige omgivelser som dette. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 14 Jeannica – Kom ut i ny regi sist, og var god direkte. I det som ble et veldig bløffløp med lavt tempo avgjorde den enkelt nedover oppløpet, og på klokken stod det 10,7 s 400m med krefter igjen. Er nok ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, motstanden her er med få unntak svært billig, og går alt riktig for seg så skal den ha en god sjanse å runde samtlige.

V64-5 : 7 Adthemission – Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Gjorde flere fine løp i fjor, og dette er en flink hest i grunnlaget. Er meldt skoløs på alle fire for første gang i karrieren i kveld, og når man gjør slikt direkte etter pause, ja, da kommer man med en hest som har vært bra i jobbene. Lar seg rett og slett ikke fange?

V64-6 : 3 Vanilla Run – I finalen er det åpent, og vi plukker med oss litt hester her. Ideen har gjort to meget gode løp etter pause, og er i en solid form. I kveld skal den gå skoløs på alle fire, og det kan plutselig gjøre den ytterligere 20m forbedret. Må tas på alvor, og vi setter den frekt først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»