(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bergsåker og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Bergsåker og Solvalla byr på en helt strålende JACKPOTOMGANG i kveld, og som vanlig i V86-spillet skal det svært lite til før utbetalingen skyter i været. Den beste bankeren i kveldens omgang kommer ut i V86-6, og på Andelstorget står vi alene på 2 Corazon De B. På systemene er ikke noe bestemt enda, og det samme gjelder siste info bongene på Andelstorget. Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 11 Perpetuate – Er den helt overlegent beste hesten i innledningsløpet, og det skal bli svært spennende å se den igjen i banen etter et lengre avbrekk. Har fått operert knærne, og rapportene på den inn mot denne oppgaven er meget bra. Med tanke på hvem som eier så blir vi svært overrasket om vi ikke får se en meget solid prestasjon direkte. Vær også OBS på at den mister mye poeng om den ikke leverer umiddelbart (ettall øverst i raden). Blåser alt, og slår til som en godbit? 1 Firefoot – Var ordentlig god på sitt beste i fjor, men mistet så formen gradvis utover i sesongen. Nå er den fikset på, den har trent sterkt før årsdebuten, og dette kan dreie seg om tet og slutt skulle den være på hugget direkte. Motbudet. 7 Grant Hall – Er veldig grunnkapabel, og kommer mye bedre til sin rett når den får gå uten sko på alle fire. I kveld blir det en slik balanse, og den får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 1-7-10-5-4-9-6-3 C : 8-2-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bergsåker og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-2 : 12 Even Younger – Dette er en 4-åring som vi liker, og den har MYE inne i forhold til et lavt grunnlag. Bare blåste inn til en enkel seier sist, og da viste klokken 12,5 s 800m med masse krefter igjen. At Kihlström nå har fått kjent på den et par ganger er et pluss, og selv fra et kaldt spor har denne en stor sjanse om alt går riktig for seg. SPILLES! 4 In Love Mearas – Hadde et sterkt fjorår, og den er meget bra på sitt beste. Trakk seg dog litt enkelt fra tet sist, og formen virker enda å være et stykke unna. På sitt beste kan den lede dette rundt om, og det er den vi frykter mest. Motbudet.

6 Buzzed Driving – Var meget god sist, og avgjorde enkelt med masse krefter igjen. I kveld rykker man bakskoene for første gang i karrieren, det kan løfte den ytterligere, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 12 B : 4-6-8-1-2-5 C : 8-3-10-9-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bergsåker og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-3 : 1 Guli Fantom – Har Jörgen Westholm matchet fantastisk bra, og har igjen funnet en fin oppgave til sin springer. Samtlige på strek ønsker denne ryggen, og vår feeling er at Westholm enten forsvarer innersporet, eller får overta teten tidlig. Fra tet pleier den å vinne, og den har en stor sjanse igjen. Rapportene på den etter en liten treningspause er gode, og det er snakk om en svært motivert favoritt. 10 Buska Blyg – Møtte mye bedre hester enn dette sist, og feilet da som PIGG når den skulle angripe i siste sving. Gikk garantert glipp av en plass helt der fremme, og den varslet altså storform. Nå blir det også skoløs på alle fire, noe som skal være et pluss. Motbudet.

6 Kavaleren – Fikk en umulig reise sist, og var tapper til femte. Det løpet kan naturligvis ha kostet litt, men leverer den slik igjen så dukker den opp helt der fremme. Er meldt uten sko på alle fire i kveld, og på den balansen har den aldri tapt. Vunnet to av to. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 10-6-5-8-12-7 C : 3-2-11-4-13-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bergsåker og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-4 : 12 Certainly – Har veldig riktige betingelser foran seg i kveld, og den har altså vunnet på denne distansen 2 av de 3 siste gangene den har startet. Formen skal være bra, og Svedberg har nok siktet litt ekstra mot denne oppgaven hvor vinneren får en plass i årets Harper Hanovers. Lar seg rett og slett ikke stoppe? 10 Golden Guard – Vant enkelt i debuten for Sofia Aronsson sist, og gjorde et bra inntrykk direkte. Aronsson har flott stallform på hestene sine, og Golden Guard vil nok levere en ny sterk prestasjon. Var ute på denne distansen tredje sist, og satt da bom fast i kulissene på 13,4/3180mv. Til denne starten rykker man skoene, og det er et klart pluss. Motbudet.

4 Izor Sisu – Er grunnkapabel, og gjør en spennende start etter at vintertreningen er over. Blir altså meldt rett ut i et tøft løp, og det betyr normalt at den har trent meget solid. Får stå som løpets store outsider.

Vår rangering : A : 12 B : 10-4-3-11-8 C : 2-1-5-7-6-9

V86-5 : 3 Admiral AS – Gjør en svært spennende årsdebut, og det kan fort være slik at den er helt «klar» direkte. Kan nemlig ikke få en billigere oppgave enn dette, rapportene er fine, og sporet perfekt. Minuset er at den ikke var å stole på i fjor, og det skal bli interessant om den er mer stabil i år. Ny kusk trenger heller ikke være et pluss, og vi nøyer oss med å sette den klart først på ranken. 9 Pinto Bob – Var Robert Bergh opp på før løpet sist, men da fungerte den ikke, og noe må ha vært feil på den. Duger om den leverer som best, og får stå som det klare motbudet til favoritten.

5 Global Adventure – Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og de har nok gjort godt. Er sylvass på speed, og klaffer det først med et smygløp så er den alt annet enn enkel å svare på speed til slutt. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 9-5-1-7-8-10 C : 4-2-6

V86-6 : 2 Corazon De B. – Her blir det nok mye «SURR» rundt 1 Dallas som leverte en uvirkelig prestasjon sist. Vær dog OBS på at den er best på sprint, og har kun vunnet 1 av 36 over mellomdistanse… Vi banker 2 Corazon De B, og er inne på at den er helt overlegen i et felt som dette. Vant sin årsdebut enkelt med krefter igjen, og så ordentlig bra ut for dagen. Er en knallgod hest i denne klassen, sporet er perfekt, og vi tror på en topp mulighet nesten uansett hvordan dette blir kjørt. BANKER! 8 Kron Vici Star – Er kapabel, og var bra i sin årsdebut. Nå trekker sporet mye ned, og den plukker ikke ned vår banker fra utsiden. Er uansett den vi frykter mest. Motbudet.

9 Jack Is Back – Rader opp med fine innsatser, og holder bra form. I kveld blir det første skoløs i karrieren, og det kan gi den et voldsomt kick. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 8-9-3-12-1-5 C : 4-6-10-11-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-7 : 1 Queen Tresher – Dette er en hoppe som hele tiden har vært omgitt av et godt rykte, og den er svært kapabel i forhold til det grunnlaget den har på konto. Kommer nå ut i regi Tjomsland, den er flink fra start, og skulle Ulf Ohlsson greie å svare opp innersporet, ja, da er fort dette løpet over. Er en soleklar tipsener for oss. Rapportene på den etter pause er gode. SPILLES! 6 Miss Mighty – Er hesten i mot på startsiden, og Wäjersten vil nok gjøre alt på å ta seg til tet en hest som er best i tet. Gikk ikke noe sist, mens den satt fast med krefter igjen nest sist. Motbudet.

4 Dorothea Mil – Innledet veldig lovende, men utviklet seg ikke som ønsket, og ble derfor tidlig tatt ut av løpene i fjor. På ren kapasitet er denne veldig bra, og det skal bli spennende å se den igjen etter en treningspause. Plasseres på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 1 B : 6-4-7-10 C : 2-11-3-12-8-9-13-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-8 : 4 Agassi Broline – I finalen er det jevnt blant flere meget gode i grunnlaget. Vår ide trakk seg fra tet i årsdebuten sist, men gjorde uansett en fin innsats. Er normalt MYE forbedret med det løpet i kroppen, i kveld blir det skoløs på alle fire for første gang i karrieren, og vi er litt inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt. Prøves som en frekkis! 2 Balotelli Face – Var utrolig bra direkte sist, og dette kan være en 4-åring som dukker opp i de litt større 4-årsløpene i 2023. Kan være ytterligere forbedret med et løp i kroppen i kveld, sporet er perfekt, og den er sikret et bra opplegg. Skal med på en tidlig gardering, og vi ranker den som et 2-valg.

5 Real Scotch – Falt blytungt sist, og håndterte rett og slett ikke den knallharde banen noe bra. Fullførte uansett godkjent, og det skal ikke være noen fare med formen. Blir banen bedre i kveld så er den nok med i fremste rekke, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 2-5-10-9-1-7-12 C : 6-3-8-11

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»